Margherita de la Clejani, filmată când lovește o fetiță! Imaginile circulă deja pe internet

Margherita de la Clejani face ce face și ajunge iar în atenția fanilor! De data aceasta, vedeta a fost filmată în timp ce lovește o fetiță, iar imaginile au devenit virale!

Noi imagini surprinzătoare cu Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a ajuns recent pe prima pagină a tabloidelor dupăn ce a făcut accident cu mașina și ulterior polițiștii au descoperit faptul că bruneta consumase anumite substanțe cu efect psihoactiv.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, FILMATĂ CÂND LVOEȘTE O FETIȚĂ

Vedeta a mers la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea unor teste și acum toată lumea așteaptă cu nerăbdare să afle dacă Margherita de la Clejani se droghează sau nu.

citește și: Cum se numesc pastilele luate de Margherita, ce dau efect de drog! Se găsesc în orice farmacie! „Vreau să știu dacă face închisoare pentru asta”

Surse din presă susțin că tânăra ar fi consumat o substanță numită codeină, prezentă în anumite calmante ce se găsesc în multe farmacii din România.

La scurt timp după producerea accidentullui, Margherita de la Clejani și-a închis pagina de Instagram, dar apoi fanii au descoperit că vedeta a revenit asupra deciziei și toți au fost uimiți să descopere faptul că pozele sexy au fost înlocuite cu unele cel puțin bizare.

citește și: Viorica de la Clejani, scandal monstru în stradă! A ieșit din casă și s-a dezlănțuit: „Vreți să se omoare Margherita?! Lăsați-mi copiii în pace”

Unul dintre cele mai recent clipuri video postate de vedetă o surprinde pe aceasta dansând alături de o fetiță, fără să fie deloc atentă în jur. După doar câteva secunde, bruneta o lovește pe cea mică și izbucnește în râs.

Așa cum se poate vedea în filmare, Margherita de la Clejani nu a făcut în mod intenționat acest lucru. Clipul video postat pe Instagram a adunat mai bine de treizeci de mii de vizualizări în doar câteva zile!

Ultimele știri