Căutare Live

Viorica de la Clejani, scandal monstru în stradă! A ieșit din casă și s-a dezlănțuit: „Vreți să se omoare Margherita?! Lăsați-mi copiii în pace”

Viorica de la Clejani a avut o reacție șocantă, de față cu paparazzi veniți în preajma casei sale. Imaginile au fost prezentate la emisiunea Xtra Night Show!

Viorica de la Clejani, reacție neașteptată în fața paparazzilor

În emisiunea Xtra Night Show au fost prezentate imagini surprinzătoare cu Viorica de la Clejani. Pentru cei care nu stiu, Margherita de la Clejani a provocat recent un accident auto fără victime și polițiștii au descoperit faptul că vedeta conducea sub influența substanțelor psihoactive.

VIORICA DE LA CLEJANI, REACȚIE ȘOC DE FAȚĂ CU PAPARAZZI

„Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei, nu vreau să pățească și copiii mei cum a pățit Mălina Olinescu, care s-a dus și a murit din cauza depresiei, a presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic!

citește și: Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

Sunt mamă, lăsați-mi copiii în pace. Vreți să se omoare?! A omorât ea pe cineva? Dumnezeu e mare, sunt lucruri mai importante în țară. Anturajul Margheritei nu este o crimă. Lăsați-mi copiii în pace.

Eu nu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții. Suntem o țară de drogați și nimeni nu face nimic. De o săptămână sunt terotizată, nu mai pot nici nici măcar să ies să îmi iau mâncare. Nu vreau ca din cauza presiunii mediatice, a comentariilor, a mesajelor, să ajungă Margherita să se omoare din cauza presiunii?!

citește și: Imaginile ce au șocat fanii! Cum arăta Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice

M-ați omorât, oameni buni. Au ajuns copiii mei să fie arătați pe stradă cu degetul de toți proștii. Ce a făcut Margherita?

A omorât pe cineva, a băgat pe cineva în cosciug și nu știu eu?!”, a fost reacție Vioricăi de la Clejani, vizibil afectată de situația cu care se confruntă familia Clejanilor în prezent.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Viorica și Margherita de la Clejani!

Actorul George Clooney: Rasismul este pandemia Americii... Surpriză de proporții! Bontea și Ristei s-au apucat de "copt"! Cei doi foști concurenți de la "Asia Expre...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri