Maria Gheorghiu, previziune sumbră pentru România! Clarvăzătoarea a făcut o nouă prezicere!

Celebra prezicătoare Maria Gheorghiu a făcut previziuni sumbre pentru țara noastră. Recent, a postat pe blogul său cele mai noi profeții care i s-au arătat și prin care anunță o nouă tragedie.

Celebra prezicătoare, Maria Gheorghiu, cea care a prezis incendiul de la Colectiv a făcut o noua profeție cutremuratoare pentru țara noastră. Femeia a făcut mai multe previziuni, de-a lungul timpului, și de fiecare data când i se arata ecva nou, postează pe blogul ei. Celebra prezicătoare a scris și o carte în care povestește despre toate previziunile ei.

Carmen Harra continuă să facă avertizări! Ce se va întâmpla în următorii ani! ”Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste, veți vedea”

Clarvăzătoarea susține, pe blogul său că, i s-a aratat o apa învolburată si un vapor în care erau mai mulți oameni în pericol.

Iată ce a prezis Maria Gheorghiu

"Dragii mei,

Dragii mei, în aceasta dimineata, dragilor, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, dar si multe țipete de oameni.

Vedeam stând în pat, cu ochii închisi,o apă albastră fara de margini, o apă învolburată.

În mijlocul valurilor mari, vađ un vapor plin cu oameni în spăimântati, de ceea ce vedeau, de ceaa ce traiau. Puțin mai la distanța fața de vaporul ce era gata să se răstoarne, văd un perete înalt de apă, un perete de câțiva metri înălțime.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Oamenii de pe vaporul ce abia mai reszista, văd si ei ceea ce vine din depărtare și încep a țipa si a se agita foarte tare. O furtuna cumplită, ca un uragan sau ca un tzunami tocmai se iscase, iar oamenii de pe vapor erau in mare pericol.

Dragii mei, vom auzi de o astfel de furtună cuplita, dar să nu nădăjduim, ca nu va secera și vieți o,omenești.

Un cutremur cu o mișcare brusca a pământului," a scris clarvăzatoarea.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri