Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O ispită de la „Insula iubirii”, atingeri interzise cu o altă femeie celebră din România! Cum au fost surprinse cele două

Una dintre cele mai dorită și controversate ispite din emisiunea „Insula iubirii” și-a pus fanii pe jar cu fotografii incendiare, în care apare într-o ipostază sexy alături de o altă femeie.

Maria Ilioiu, ispită de la emisiunea „Insula iubirii”

Maria Ilioiu, căci despre ea este vorba, a reușit să își surprindă recent fanii de pe Instagram cu niște fotografii extrem de sexy, în care apare într-o ipostază provocatoare alături de o altă celebră brunetă din showbizul românesc.

Ispita Maria Ilioiu de la Insula iubirii, atingeri interzise cu o brunetă, pe Instagram

Focoasa roșcată s-a lăsat pozată alături de de Naba Salem, pe care am putut s-o vedem în emisiunea „Like a Star” de la Antena Stars. Ceea ce i-a uluit pe fani au fost atingerile interzise dintre cele două frumuseți.

citește și: Fratele lui Emi Pian, suspect de omor! Ispita Bianca Pop i-a fost iubită și a dezvăluit ce s-a întâmplat: „I-am blocat”

Așa cum era de așteptat, imaginile cu Maria Ilioiu au făcut senzație și au adunat instant mii de reacții și aprecieri din partea urmăritorilor de pe Instagram.

Pe Maria Ilioiu am văzut-o participând în emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1, în calitate de ispită.

Aceasta a devenit în scurt timp una dintre cele mai provocatoare și controversate apariții din Thailanda, nu doar pentru modul în care arată, ci și pentru faptul că a „păcălit” concurenții să uite de iubitele lor și să cadă în păcat.

citește și: Hannelore de la Insula iubirii s-a tunat și și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum: „Doamne, nu”

Totuși, Maria Ilioiu a dezvăluit ulterior lucruri mai puțin cunoscute despre viața sa personală. Participarea la emisiunea „Insula iubirii” difuzată de Antena 1 i-a adus multe probleme, inclusiv în viața privată, fiindcă imaginile sexy au stârnit discuții aprinse și crize de gelozie între ea și partenerul ei.

Recomandari