Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Marica se căiește în fața iubitei! Cum a fost surprins sportivul, după scandalul aventurii de la Cluj

La aproximativ o luna de când au apărut în presă imagini cu Marica, implicat într-un episod de amantlâc, fotbalistul se pare ca încearcă să recâștige încrederea iubitei trădate.

Marica se căiește în fața iubitei! Cum a fost surprins sportivul, după scandalul aventurii de la Cluj

gsp.ro

După ce şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten de familie, Ciprian Marica se pare că regretă si încearcă să-și păstreze iubita aproape.

Fostul fotbalist a fost surprins împreună cu iubita trădata, care este si mama celor doi copii ai săi, la gradina zoologică din Cluj.

Filmare bombă cu iubita lui Ciprian Marica! Aceasta a fost surprinsă pe stradă cu formele la vedere dând încontinuu telefoane

În fotografiile publicate de Click. relaţia cu Ioana pare totuşi destul de distantă.

A trecut aproape o lună de la scandalul în care a fost protagonist. La finalul lunii aprilie, Ciprian Marica apărea pe primele pagini ale ziarelor după ce s-a aflat că, anul trecut în august, a înşelat-o pe mama copiilor săi cu nevasta unui prieten de familie.

Video-ul publicat atunci a devenit viral, iar filmuleţul în care fostul fotbalist iese din camera unui hotel din Cluj, înfăşurat în prosop alb, după o întâlnire de patru ore cu soția prietenului său.

Ciprian Marica își dă în judecată amanta! Motivul este de necrezut! „Și-a luat deja o echipă de avocați”

Marica se căiește în fața iubitei! Cum a fost surprins sportivul, după scandalul aventurii de la ClujSe pare că după acest amantlâc controversat, Ioana, de profesie medic stomatolog, nu a ales despărţirea, ci a încercat să îl ierte pe Marica, mai ales pentru că au împreună doi copii, pe Albert Andrei (4 ani) şi Ethan Ioan (2 ani).

Recomandari