Marius Moga, fotografie rară cu soția sa, Bianca Lăpuște! Cum arată femeia care i-a răpit inima

Marius Moga a reușit să îi surprindă pe fanii săi cu o fotografie rară în care apare alături de soția sa, într-o ipostază cu totul și cu totul specială.

Marius Moga, fotografie rară cu soția sa, Bianca Lăpuște

Marius Moga împlinește în data de 30 decembrie anul acesta vârsta de 39 de ani. Născut la Alba Iulia, acesta a reușit să își construiască o carieră de succes, fiind cântăreț și compozitor deopotrivă.

În 2004, acesta decide să înființeze trupa Morandi împreună cu Andrei ștefan Ropcea, cunoscut publicului drept Randi. Piesă după piesă, formația reușește să ajungă în vârfurile topurilor muzicale din România. Un an mai târziu, artiștii deja se bucurau inclusiv de succes internațional.

Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște, fotografie de senzație pe Instagram

Pentru meritele sale deosebite, Marius Moga s-a clasat pe locul 85 într-un top de 100 de „Mari români”, realizat în 2006.

citește și: Marius Moga, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum l-a suprins micuța pe tatăl său, în timp ce lucra

Totuși, un an mai târziu, cariera lui Marius Moga este ușor umbrită de o acuzație de plagiat. S-a întâmplat atuncin când artistul a dorit să participe la concursul Eurovision cu piesa „Dracula, My Love”, interpretată de Andra și Simplu.

Totuși, specialiștii au decis la momentul respectiv că melodia este plagiată, motiv pentru care artistului nu îi este permisă participarea la competiție.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Talentul și pasiunea imensă pentru musică nu l-au lăsat pe Marius Moga să se oprească aici. Acesta și-a deschis un studio în Los Angeles, lucru ce l-a făcut să călătorească des. Acesta a compus piesa „The Man Who Never Lied” pentru trupa Maroon 5, iar compoziția s-a bucurat de multă apreciere din partea experților. Marois Moga a devenit astfel primul român care a compus pentru o celebră formație din străinătate.

Pentru cei care nu știu, Marius Moga s-a căsătorit în anul 2015 și trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Bianca Lăpuște, de meserie reporter.

citește și: Jean-Claude Van Damme a făcut senzație pe Facebook în timp ce dansează pe piesa lui Marius Moga. Imaginile de milioane i-au cucerit pe fani

Ulterior, aceasta a decis să lucreze alături de soțul său, la proiectele acestuia. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de cinci ani și de curând au terminat să își construiască și casa visurilor.

Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Recent însă, Marius Moga a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie rară în care apare alături de frumoasa sa soție, Bianca Lăpuște. Cei doi s-au pozat acasă, lângă bradul de Crăciun frumos împodobit, dorind să arate tuturor cât de fericiți sunt împreună.

Ultimele știri