Jean-Claude Van Damme a făcut senzație pe Facebook în timp ce dansează pe o piesă românească. Imaginile de milioane i-au cucerit pe fani

Jean-Claude Van Damme a reușit să își impresioneze prietenii virtuali în timpul unui LIVE făcut pe Facebook. Celebrul actor de filme de acțiune a dansat pe o piesă românească, pe care a și fredonat-o, semn că se numără printre preferatele sale.

Jean-Cladude Van Damme, la Festivalul de Film ce la Cannes

Profimedia Images

Actorul, în vârstă de 59 de ani, le-a oferit fanilor de pe Facebook ocazia de a îl vedea într-o ipostază rară. Vesel și într-o formă de zile mari, Van Damme a impresionat cu mișcările sale de dans pe acordurile hitului "Save Me", compus de Marius Moga și Randi.

Fanii înfocați știu că actorul a făcut în tinerețe 5 ani de balet, iar talentul său artistic este vizibil și în clipul care s-a viralizat imediat.

Zeci de mii de aprecieri și peste 1.6 milioane de vizualizări a strâns LIVE publicat de starul filmelor de acțiune.


Piesa "Save Me" a fost lansată în anul 2008 și a cucerit atât topurile muzicale din România, cât și din Europa. Randi și Marius Moga au declarat că sunt impresionați de alegerea lui Jean-Claude Van Damme, scrie infomusic.ro.

"Mi se pare foarte tare că, după 12 ani de când a fost lansată, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul", a spus Marius Moga.

"E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!", adăugat și Randi.

Ultimele știri