Matteo are o familie superbă. Cum arată iubita și fetița artistului

Matteo se bucură de statutul de tătic din plin, dar se mândrește și cu o iubită extrem de frumoasă.

Matteo se bucură de statutul de tătic din plin, dar se mândrește și cu o iubită extrem de frumoasă.

Instagram

Matteo se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. La vârsta de 36 de ani, cântărețul se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, dar se declară împlinit și pe plan sentimental.

Artistul preferă să nu ofere prea multe detalii informații despre familia lui, însă publică des imagini cu fetița lui și cu ce care l-a cucerit. De asemenea, acesta se obișnuiește cu statutul de tătic, fetița lui venind pe lume la începutul anului 2020.

Cum arată fiică și iubita lui Matteo

Matteo este discret în ceea ce privește viața lui personală, dar nu ezită să publice poze pe contul de Instagram cu ce care i-a dăruit cel mai de preț cadou. Se pare că relația dintre artist și Elena Neagu este una extrem de solidă, bazată pe încredere și dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut superba Mia.

Cântărețul este extrem de mândru de familia lui și se laudă cu cele mai importante persoane din viața lui de câte ori are ocazia. Încă de când a venit pe lumea fetița lui, Matteo a publicat o imagine cu ea, dar și un mesaj emoționant.

Citește și: Jorge, fotografiat alături de familie în vacanță. Cât de bine arată în costume de baie soția artistului și fiica lor cea mare

"Cuvintele nu-și au rostul... și nici nu le găsesc pe alea potrivite, dacă sunt unele. Acum suntem o familie!", a scris el.

Timpul a trecut, iar Mia a crescut și este extrem de adorabilă. Fetița a moștenit cele mai frumoase trăsături de la parinții ei, în special de la tatăl ei, cu care seamănă foarte mult.

Imaginile cu micuța lui înduioșează inima internauților și strâng o muțime de reacții, semn că fiica artistului este o minunăție. De asemenea, Matteo este topit după fiica lui și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ea.

Citește și: Cum arată mama Elenei Gheorghe. Mărioara Man Gheorghe este o cântăreață superbă

"Reziști acestor ochi? #micuțamia", a adăugat el la descrierea unei poze cu fetița lui.

Mai mult decât atât, prietenii virtuali rămân cu gura căscată când îi văd iubita, care este de o frumusețe răpitoare. Se pare că Matteo și Nicoleta trăiesc una dintre cele mai frumoase de dragoste de mai bine de 6 ani, iar iubirea lor este mai mare pe zi ce trece.

"De 7 ani ești iubita mea, prietena mea, cea care îmi dă cele mai bune sfaturi și mă ține cu picioarele în lumea reală. Anul ăsta ai devenit tot, mi-ai completat familia când mi-ai adus-o pe Mia...practic trăiesc cu propriul meu super erou în casă! La mulți ani, sper să te iubesc așa cum mă iubești și tu.", i-a transmis celei care îi este alături mereu, chiar de ziua ei.

Nicoleta este posesoarea unui trup de invidiat, lucru evident din postările pe care le are iubitul ei pe rețelele sociale.

Ultimele știri