Căutare Live

Jorge, fotografiat alături de familie în vacanță. Cât de bine arată în costume de baie soția artistului și fiica lor cea mare

Jorge a postat o fotografie realizată la o piscină din Dubai,cu întreaga familie. Artistul a explicat de ce nu a fost activ pe rețelele sociale în timpul concediului.

Jorge a publicat o fotografie superbă de familie

Instagram

Jorge are o familie superbă și numeroasă. Are o fiică pe nume Karina din căsătoria anterioară cu Alina Laufer, un băiețel pe nume David din actuala căsnicie cu Ramona și o fiică vitregă pe nume Ilinca.

Astfel, artistul a plecat în vacanță cu soția și copiii și s-a bucurat de timpul petrecut împreună și de relaxare. Jorge a publicat o fotografie abia după ce vacanța s-a terminat, pentru că în prima zi i s-a stricat telefonul.

Deși a avut parte de câteva buclucuri în vacanță, precum stricarea telefonului și pierderea cardului bancar, Jorge a mărturisit că a trăit experiențe de neuitat.

În ceea ce privește lipsa telefonului, Jorge spune că și-ar dori să repete experiența în care nu a postat nimic în timpul din vacanță și s-a concentrat pe relaxare și familie.

Citește și: Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

În fotografia publicată de Jorge, apar toți copiii și soția artistului, iar fanii au putut remarca cât de bine arată atât soția cât și fiica acesteia în costume de baie.

Peste 8 mii de fani au apreciat fotografia de familie, publicată de Jorge.

Jorge, peripeții în vacanță. Ce a pățit artistul

„Există viață și fără social media. Nu am postat nimic intenționat. Am vrut să trăiesc fiecare zi intenționat după ce mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanță.

A fost o experiență inedită și care cu siguranță merită repetată (doar faza cu nepostatul). În ciuda faptului că mi s-a stricat telefonul din prima zi…. Mi-am pierdut și cardul bancar a două zi. A fost splendid. A 3-a zi fetele se întrebau “azi ce mai pățește George?”

Citește și: Fiica vitregă a lui Jorge, imagini incenidare din vacanță. Cât de bine arată Ilinca în costum de baie

Mulțumesc pentru vacanță asta superbă…..plină de aventură și iubire”, a scris Jorge în dreptul fotografiei de familie, la piscină.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime. Cum a zburat prin aer cu partenera sa

Jorge și Ramona au o căsnicie minunată împreună

În ceea ce privește mariajul său, Jorge, în vârstă de 38 de ani este căsătorit de 7 ani cu Ramona, care este cu 10 ani mai mare.

La 48 de ani, soția lui Jorge este într-o formă fizică de invidiat.

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a declarat Jorge, conform click.ro.

Când vine vorba despre fiica Ramonei, Jorge spune că o iubește ca pe fiica ei biologică.

Tânăra de 19 ani este extrem de talentată în tainele machiajului. Este makeup artist și deține un canal de YouTube în care încearcă fel de fel d ecombinații de culori.

Deși nu este fiica lui biologică, Jorge o iubește pe Ilinca la fel de mult ca pe David și Karina.

„Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi. Nu ești niciodată pregătit să fii parinte. Mereu te ia prin surprindere. La noi e nebunia mai mare în sensul că acum avem discuții existențiale cu Ilinca (18 ani), după jumătate de oră ne jucăm cu David (3 ani) cu mașinutele și ne uităm la desene, iar după o oră vorbim cu Karina”, spunea Jorge anul trecut pentru Libertatea pentru femei.

Fotografia cu Mihai Bendeac din adolescență a atras atenția fanilor... Cum arată bebelușii Alinei si ai lui Ilan Laufer. Proaspeții părinți au publicat imagini cu chipurile gemenilor...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x