Megan Fox a purtat o rochie ca un costum de baie. Cum a apărut la Billboard Music Awards 2021

Megan Fox a surprins din nou, de această dată chiar pe covorul roșu de la Billboard Music Awards 2021.

Megan Fox a surprins din nou, de această dată chiar pe covorul roșu de la Billboard Music Awards 2021.

getty

Frumoasa brunetă a avut o apariție extrem de sexy, într-o rochie neagră ca un costum de baie, care a lăsat totul la vedere spre deliciul fanilor și al fotografilor. Iubitul ei, Machine Gun Kelly se laudă cu frumoasa lui iubită, iar cei doi s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre, extrem de apropiați, chiar sărutându-se.

Ținuta cu care a făcut furori la Billboard Music Awards 2021

Megan a ales să poarte o rochie neagră decupată, cu fâșii de material în X pe piept, unită printr-o altă fâșie de material cu slipul. În partea de jos, rochia s-a continuat cu o fustă transparentă din tull negru. La această ținută, bruneta focoasă a asortat o pereche de sandale negre.

Citește și: Cum își declară Megan Fox iubirea pentru noul partener. E împreună cu el de numai șase luni, dar deja îi dedică un tatuaj

Cu părul ei lung lăsat pe spate și un machiaj simplu, Megan a făcut furori datorită rochiei sale.

Deși e cu 4 ani mai în vârstă decât iubitul ei, pe numele său real Colson Baker, diferența de vârstă pentru ei e doar un număr pentru că cei doi se iubesc foarte mult.

La gala premiilor Billboard, ei au atras atenția cu sărutul lor franțuzesc fotografiat de presă. Machine Gun Kelly și-a vopsit limba neagră. Artistul a plecat acasă cu premiul Top Rock Album pentru albumul său “Tickets to My Downfall”.

Atunci când a primit premiul, Machine Gun Kelly a menționat că îi mulțumește și lui Megan Fox pe care o consideră sufletul lui geamăn care i-a dăruit toată iubirea de care avea nevoie.

Povestea de dragoste dintre Megan Fox și cântăreț

Frumoasa actriță Megan Fox, după divorțul de Brian Austin Green, s-a îndrăgostit de rapper-ul Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 ani.

Deși sunt într-o relație de doar 1 an, iubirea dintre cei doi pare să fie suficient de puternică încât să o convingă pe furmoasa brunetă că va dura pentru totdeauna, întocmai ca tatuajul pe care i-l dedică.

Citește și: Starul care cere pensie alimentară și custodie comună soției celebre.Dupa un divorț urat, pretențiile lui Brian Austin Green cresc

Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, a dorit să marcheze această nouă relație printr-un tatuaj, pe care l-a arătat tuturor la American Music Awards.

Tatuajul arată “el pistolero”, care în traducere înseamnă „pistolarul”, făcând referire la Machine Gun Kelly. Fanii au mai speculat că tatuajul ar putea face referire și la faptul că cei doi s-au întâlnit în Costa Rica.

Ultimele știri