Melinda Gates ar fi consultat avocații pentru a divorța de Bill Gates încă din octombrie 2019. Ce a făcut atunci miliardarul

Bill Gates și Melinda Gates au anunțat că vor divorța după 27 de ani de căsnicie. La scurt timp au apărut informații care relevă faptul că Melinda Gates a încercat să pună capăt căsătoriei cu miliardarul încă din toamna anului 2019. Ce a aflat atunci soția despre el.

Melinda Gates și Bill Gates

Getty

Melinda Gates a încercat să încheie mariajul cu Bill Gates în urmă cu trei ani. Deși o separare între cei doi părea, din exterior, de neconceput, divorțul se afla în lucru de mulți ani, încă de când Bill Gates a făcut un gest considerat reprobabil de soția sa. Melinda Gates ar fi purtat discuții cu avocații încă din luna octombrie a anului 2019, atunci când au apărut în public legăturile dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein, miliardarul condamnat pentru pedofilie, potrivit Daily Mail.

Cel din urmă, Jeffrey Epstein, și-a pus capăt zilelor în vara anului 2019, în închisoare.

Melinda Gates nu a putut concepe că soțul său avea legătură cu un om condamnat pentru agresarea sexuală a minorilor, motiv pentru care a făcut demersurile legale încă de acum trei ani.

Chiar dacă cei doi nu a spus cu exactitate care este motivul separării, presa de peste ocean citează surse din interiorul fundației Bill & Melinda Gates care afirmă că soția sa era măcinată de furie și îngrijorare din cauza faptului că întâlnirile dintre soțul său și pedofilul Jeffrey au devenit publice.

Citește și: Acordul la care Bill și Melinda Gates au ajuns înainte să se cunune. Are legătură cu Ann Wiblad, fosta iubită a miliardarului

Bill Gates ar fi rămas în trecut până târziu, în nopate, alături de pedofilul Jeffrey Epstein

Melinda a consultat avocați specializați cu aproximativ trei ani înainte de a solicita oficial divorțul, motivând în actele depuse la tribunal că mariajul lor a fost „iremediabil distrus”. Potrivit unor surse din apropierea fundației, soția miliardarului era preocupată de întâlnirile soțului ei cu Epstein de mai bine de opt ani de zile.

Melinda Gates și-a sunat avocații în octombrie 2019, când New York Times a scris că Bill Gates s-a întâlnit cu Epstein de mai multe ori între anii 2011 și 2013, chiar dacă acel om avea probleme cu legea. De asemenea, s-a mai speculat faptul că miliardarul ar fi rămas până noaptea târziu la casa din Manhattan a lui Epstein.

Citește și: Schimbări în clasamentul miliardarilor! Elon Musk a devenit al doilea cel mai bogat om de pe planetă

Bill și Melinda Gates sunt unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, cu o avere cumulată de 130 miliarde de dolari. Pentru că nu au un acord prenuptial, soții Gates vor împărți întreaga avere care include proprietăți imobiliare în cinci state, un avion privat, o colecție de artă și o flotă de mașini de lux.

În cererea de divorț depusă de Melinda Gates, la Court of Washington - King County, femeia a cerut judecătorilor să pronunțe divorțul ”la data menționată în contractul nostru de partaj”.

Ultimele știri