Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Michael Jackson, omagiat de fiica lui, Paris, de ziua lui de naștere. Ce a scris tânăra pentru tatăl ei

Michael Jackson, care ar fi împlinit vârsta de 62 de ani, sâmbătă, a fost omagiat de fiica lui, Paris, care a publicat un mesaj pe internet, de ziua lui de naștere.

Paris Jackson

profimediaimages.ro

Paris Jackson, în vârstă de 22 de ani, a scris pe Instagram un mesaj pentru tatăl ei, pe care l-au văzut cei 3,6 milioane de urmăritori pe care tânăra îi are pe această platformă de socializare.

Tânăra a publicat o imagine creată de un fan, în care ea apare, ca adult, alături de Michael Jackson, care a murit în 2009, când ea avea doar 11 ani.

„La mulți ani, bătrâne!”, a scris Paris, în descrierea imaginii în care ea apare alături de tatăl ei, adăugând o inimioară.

happy birthday old man ♥️

O postare distribuită de PK (@parisjackson) pe

I-a trimis un pistol și l-a rugat să se sinucidă! Povestea piesei „Billie Jean”, ce l-ar fi putut costa viața pe Michael Jackson. „Mașina luase foc. Eu cântam”

Paris și Prince Jackson, acum în vârstă de 23 de ani, sunt cei doi copii pe care Michael Jackson i-ar fi făcut cu cea de-a doua sa soție, Debbie Rowe. Cel de-al treilea copil al megastarului, Blanket, acum în vârstă de 18 ani, ar fi fost făcut cu o mamă surogat.

„Mi-au dislocat un umăr și m-au umilit într-o baie cu fecale până și pe tavan! Mai bine mi-aș tăia o mână decât să fac rău unui copil!”. Cum se apăra Michael Jackson, plângând – Video

Michael Jackson, celebru pentru o serie de cântece de mare succes, precum „Bad", „Beat It", „Billie Jean", „Black or White", „Thriller" şi „Dirty Diana", trebuia să susţină începând din 13 iulie 2009 o serie de 50 de concerte la Londra, ce urmau să marcheze revenirea lui pe scena muzicală după o pauză îndelungată, în momentul morţii sale neaşteptate, pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani.

Michael Jackson trebuia să fie în Turnurile Gemene pe 11/9/2001! ”Nu s-a trezit la timp, a ratat întâlnirea!”

Megastarul a susţinut două concerte în România, ambele la Bucureşti. Primul a avut loc la 1 octombrie 1992, în cadrul turneului mondial „Dangerous", iar al doilea în 14 septembrie 1996, fiind înscris în turneul mondial „History''.

Recomandari