Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Michael Schumacher ar putea reveni în public în viitorul apropiat. Medicul care îl îngrijește rupe tăcerea: "Este încă sub tratament. Îl vizitez constant"

Michael Schumacher ar putea reveni în public în viitorul apropiat, aceasta este vestea excelentă pe care medicul campionului mondial de Formula 1 a oferit-o publicului și fanilor din întreaga lume. Jean-Francois Payen a declarat că Schumi a făcut progrese foarte mari în ultima vreme și că se află în continuare sub tratament.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

motor1.com

Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident de schi în urmă cu aproape șase ani, pe 29 decembrie 2013, va împlini la începutul lui 2020 vârsta de 51 de ani, iar fanii săi îi așteaptă cu nerăbdare revenirea, mai ales după dezvăluirile făcute de medic.

”Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la 3 ani. Este un plan între un an și trei ani pentru regenerare”, a spus medicul Jean-Francois Payen, omul care a dat publicității și informația că Schumacher a ieșit din comă.

Citește și: Soția lui Schumacher, primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa”

”Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții”, a mai spus Payen.

Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial la Formula 1

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Citește și:

Doctorul lui Michael Schumacher neagă acuzațiile cum că ar fi făcut experimente pe fostul mare campion de Formula 1: „Este un termen abominabil”

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Michael Schumacher ar putea reveni în public în viitorul apropiat. Medicul care îl îngrijește rupe tăcerea: "Este încă sub tratament. Îl vizitez constant"

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (20 ani) şi Mick (18 ani). Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată în 2010 la peste 600 de milioane de euro.

Michael Schumacher ar putea reveni în public în viitorul apropiat. Medicul care îl îngrijește rupe tăcerea: "Este încă sub tratament. Îl vizitez constant"

Acum aproape șase ani, în 2013, Schumi suferea un cumplit accident la ski

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Recomandari