Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Minodora, transformare uluitoare! Cum a reușit artista să slăbească peste treizeci de kilograme! | Video

La cei patruzeci si doi de ani, Minodora a reușit sa slăbească spectaculos. Ce plan a pus la bătaie vedeta ca să devină bombă sexy.

Minodora

La cei patruzeci și doi de ani Minodora a reușit să slăbească spectaculos.

Artista a povestit la Antena Stars care este secretul ei și cum a reușit să slăbească atât de mult, încât sa fie tranformată total..

Cum arată fiica lui Vali Vijelie și ce bolid conduce tânăra! | Video

Cântăreață a spus că o dietă și un anume produs, despre care nu a vrut sa divulge maui multe, au ajutat-o în lupta cu kilogramele, deși recunoaște ca mănâncă și dulciuri.

În anul 2017, artista a recurs la o operație de micșorare de stomac, în urma căreia a reușit să slabească până la douăzeci de kilograme, însă după ceva timp ar fi pus la loc, chiar mai multe kilograme decât înainte de intervenție, după cum declara chiar vedeta.

Minodora, transformare uluitoare! Cum a reușit artista să slăbească peste treizeci de kilograme! | Video

După operație a fost necesară o schimbare radicală a stilului de viață, iar când a văzut că în urma intervenției asimilează la loc kilogramele pierdute, Minodora a recurs la dietă.

În prezent artista cântarește aproximativ șaptezeci de kilograme, după ce inițial a avut o sută.

Jean de la Craiova, poveste fabuloasă de viață! "Eu am vrut să mă fac cosmonaut sau șofer pe TIR, dar am ajuns cântăcios”

Masajul se numără printre metodele prin care vedeta încearcă să se mențină în formă, însă din toamnă intenționează să se apuce și de sport.

Urmăriți mai multe declarații ale artistei, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari