Căutare Live

Modelul Veronika Rajek are frecvent contul de Instagram blocat pentru că „arată prea bine”. De ce îi raportează oamenii pagina

Veronika Rajek este u model din Slovacia și a mărturisit de curând că viața nu este tocmai ușoară când ești „prea frumos”.

Veronika Rajek are 25 de ani și este un model din Slovacia

Instagram

Veronika Rajek are 25 de ani, este din Slovacia și susține că profilul ei de Instagram este șters în mod constant, deoarece urmăritorii săi cred că este un profil fals, pentru că este considerată „prea frumoasă” pentru a fi adevărată.

Veronika Rajek a fost finalistă Miss Slovacia 2016, iar în prezent este model pe Instagram și uneori îi e greu să-și desfășoare activitatea, din cauza oamenilor care cred că nu este reală și îi raportează pagina.

Ce spune Veronika Rajek despre oamenii care îi raportează pagina de Instagram

„Oamenii nici măcar nu cred că exist”, a spus Veronika. „Este discriminare faptul că alte femei pot posta în voie și eu nu pot, din cauza aspectului meu. Oamenii cred că sunt un robot sau că mă ascund în spatele altei identități. Se spune că cei frumoși au viața mai ușoară, dar a mea este mai grea din cauza frumuseții. Oamenii îmi fac viața dificilă pentru că arăt bine”, a continuat aceasta, potrivit DailyMail.

Citește și: Cris Galera, modelul care s-a căsătorit cu ea însăși, își cere divorțul. Care este motivul despărțirii

Veronika Rajek spune că se trezește deseori cu contul de Instagram blocat, după ce oameni care cred că deține un profil fals, sau că este un robot, îi raportează pagina.

Citește și: Kazumi, modelul care oferă nuduri gratuite persoanelor vaccinate anti-Covid. Cum arată tânără în vârstă de 24 ani

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole

Modelul stabilit în Viena, Austria, călătorește prin lume creând conținut pentru Instagramul ei – și susține că oamenii sunt „întotdeauna surprinși” când o întâlnesc pentru prima dată.

Citește și: Iskra Lawrence e model, are un bebeluș și primește critici pentru cum se fotografiază tocmai pentru că e "mamă". Ce spune aceasta

Fosta finalistă Miss Slovacia 2016 susține că primește sute de mesaje din partea femeilor care o acuză că ar folosi prea multe filtre de înfrumusețare și că ar avea prea multe operații estetice. Totuși, modelul neagă acuzațiile oamenilor, afirmând că folosește numai o aplicație de editare care îi uniformizează tenul.

Veronika, care are 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram (@veronikarajek), a spus: „Primesc mesaje de la bărbați care nu cred că sunt reală, dar cele mai răutăcioase mesaje de pe Instagram-ul meu sunt de la femei care mă întreabă de ce mă prefac și îmi cer dovezi că întra-devăr arăt ca în poze. Nu am ajustări, modelări sau filtre, folosesc un instrument de netezire a pielii, dar cred că este normal”, a spus tânăra.

Cum au arătat Irina și Răzvan Fodor în ziua cununiei. Imagini rare cu cei doi, din anul 2010... Liviu Vârciu, desprea starea lui de sănătate după ce a răcit puternic. Actorul încă nu este bine...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri