Antena Căutare

Kazumi, modelul care oferă nuduri gratuite persoanelor vaccinate anti-Covid. Cum arată tânără în vârstă de 24 ani

Un model din Miami, SUA, care se prezintă sub pseudonimul Kazumi Squirts, are mii de fani acum după ce le-a făcut o ofertă provocatoare celor care s-au vaccinat anti-Covid.

colaj kazumi Galerie
Un model din Miami, SUA, care se prezintă sub pseudonimul Kazumi Squirts, are mii de fani acum după ce le-a făcut o ofertă provocatoare celor care s-au vaccinat anti-Covid. | Profimedia

Kazumi le-a promis nuduri gratuite tuturor celor care se vaccinează anti-Covid, oferindu-le oportunitatea să se bucure de formele ei voluptoase. Cu un trup de zeiță, bustul amplu, picioarele suple și un posterior de invidiat, frumoasa blondină cu zâmbet angelic le-a atras atenția internauților cu oferta ei de nerefuzat.

Kazumi, modelul care trimite nuduri celor care s-au vaccinat anti-Covid

Kazumi, care are un trup superb, și-a pus frumusețea la dispoziție pentru toți aceia care s-au vaccinat împotriva coronavirus, în special pentru cei care s-au vaccinat cu serul Pfizer. Blondina susține că după ce chiar s-a vaccinat cu Pfizer, bustul ei s-a mărit considerabil, ca un efect advers.

Citește și: Ce a descoperit un vânător de comori într-o casă scoasă la vânzare. Existau zvonuri că în locuință sunt ascunși bani

Prin urmare, cu pozele nud pe care le oferă gratuit, Kazumi speră să îi convingă chiar și pe anti-vaxeri că vaccinul anti-Covid este exact ce au nevoie. Luând în considerare faptul că a dezvăluit un efect secundar ciudat, cum ar fi mărirea sânilor din cauza serului Pfizer, blondina ar putea convinge și alte femei să se vaccineze.

Mai multe femei dezvăluie un efect advers bizar, după vaccinarea cu Pfizer

Mai multe femei din Australia susțin că după vaccinarea anti-Covid cu serul Pfizer au observat un efect advers ciudat. Ele susțin că bustul lor s-a mărit considerabil. Mărirea sânilor nu apărea pe lista de efecte adverse întocmită de specialiști.

Aceștia spun că printre efectele adverse după vaccinare se regăsesc simptome precum duredi de cap, oboseală, simptome asemănătoare cu cele de răceală, stare febrilă și durere a locului unde a fost injectat serul, potrivit nzherald.com.

Citește și: Maria Krzesinska,cea mai puternică femeie din Marea Britanie,are o dietă bazată pe burgeri și înghețată.Cum arată femeia de 40 ani

Cu toate acestea, multe femei susțin că au observat cum bustul li s-a umflat la scurt timp după administrarea serului Pfizer, numind acest fenomen “implantul mamar Pfizer”. Pentru a dovedi că ceea ce li se întâmplă e real, multe dintre aceste paciente și-au făcut mamografii care au scos la iveală tot ce spuneau femeile.

Dr. Laura Esserman, directorul Centrului pentru Cancer la Sân de la Universitatea din California, a declarat că numărul de femei care se programau la mamografie după vaccinare a crescut brusc. Multe dintre acestea confundat umflarea nodurilor limfatici cu semne de cancer mamar.

Un studiu recent publicat de Societatea de Radiologie din America de Nord arată că printre efectele adverse importante ale vaccinului anti-Covid se înscrie și limfodenopatia, care se manifestă prin mărirea unor noduli la sâni, noduli care nu sunt canceroși. Acesta este un efect temporar.

Doi tineri au crezut că sunt frate și soră, dar ceea ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte: „Părinții au uitat să spun... Cum arată Moriah Mills, femeia care spune că nu poate avea prietene pentru că iubiții lor îi fac avansuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x