Antena Căutare

Monica Gabor, declarație după ce s-a spus că este salvarea secretă a lui Irinel Columbeanu. Ce a spus despre fostul soț

După ce în presă s-a spus că Monica Gabor este salvarea secretă a lui Irinel Columbeanu și că i-a propus o afacere fostului soț, vedeta a făcut declarații.

Monica Gabor și Irina Columbeanu, poză împreună pe Instagram
După ce în presă s-a spus că Monica Gabor este salvarea secretă a lui Irinel Columbeanu și că i-a propus o afacere fostului soț, vedeta a făcut declarații. | Instagram

S-a scris mult despre Irinel Columbeanu în ultimul timp, mai ales după ce a rămas fără vila de Izvorani. În presă au apărut speculații și s-a spus că Monica Gabor ar vrea să îl aducă pe fostul soț în America, că îi propune o afacere și că Mr. Pink este de acord cu acest lucru.

Citește și: Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, cuceritoare la 13 ani! A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram | Foto

Recent, Monica Gabor a intrat în direct prin telefon la Antena Stars și a spus care este adevărata sa relație cu fostul soț în acest moment:

"Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc."

Monica Gabor trăiește de mai mulți ani în SUA alături de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a pierdut averea de care se bucura pe vremuri. Vila de la Izvorani a ars recent, iar acum se pare că își duce viața de pe o zi pe alta, potrivit sursei menționate mai sus.

Monica Gabor este plecată de mulți ani în Statele Unite, acolo unde l-a cunoscut pe Mr. Pink și trăiește o viață de regină. Iubitul actual îi oferă tot luxul cu care aceasta a fost obișnuită și la Izvorani.


Japoneza Rin Kambe este Rapunzel în carne și oase. Ce lungime are părul femeii care nu s-a mai tuns de 15 ani... Rochia cu crăpătură pe picior purtată de Ramona Olaru la Neatza. Croiala i-a pus în evidența corpul perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x