Monica Gabor și Ramona Gabor, întâlnire de gradul 0. Cum au fost surprinse cele două

Monica Gabor și Ramona Gabor au avut parte de o întâlnire de gradul 0. Cele două au fost surprinse într-o ipostază de-a dreptul adorabilă.

Monica Gabor și Ramona Gabor au avut parte de o întâlnire de gradul 0

Instagram

Monica Gabor și Ramona nu au ocazia să iasă în oraș prea des sau să se întâlnească, însă de data aceasta au înduioșat inima prietenilor de pe rețelele de socializare cu o fotografie foarte adorabilă.

Deși nu au foarte mult timp liber, cele două surori se înțeleg de minune și au o relație de prietenie extrem de puternică, iar acest lucru este evident din fotografiile pe care le publică în mediul online.

Ramona Gabor este tot timpul plecată în Dubai, unde a cunoscut succesul în industria modelling-ului și deține o afacere de parfumuri.

Cum au fost surprinse Monica și Ramona Gabor

De curând, Monica Gabor a publicat pe contul de Instagram o imagine care i-a lăsat cu gura căscată pe toți. Aceasta s-a fotografiat alături de sora sa, Ramona, într-o ipostază de-a dreptul memorabilă.

Cele două au apelat la cele mai scumpe ținute și au ieșit în oraș pentru a petrece cât mai multe clipe frumoase împreună.

Citește și: Imaginea pe care toată lumea o aștepta. Ramona și Monica Gabor, din nou împreună

Ramona Gabor s-a lăsat sărutată pe obraz de sora ei, în timp ce Monica radia de fericire. Acestea și-au dorit să imortabileze momentul superb și să le arate prietenilor din mediul online cât de bucuroase sunt.

Monica a adăugat și o descriere emoționantă prin care îi mărturisește surorii sale cât de mult o iubește. "Te iubesc!", a spus ea, vizibil emoționată, dar fericită.

Imaginea celor două a strâns mai bine de 4.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive. Prietenii virtuali au ținut neapărat să le mărturisească cât de frumoase sunt împreună și să le spună să rămână întotdeauna unite.

"Ce bine că sunteți așa cum trebuie să fie surorile! Iubiți-vă, pentru că vă aveți una pe cealaltă." sau "Cele mai frumoase sunteți!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care le apreciază și le îndrăgesc pe cele două.

Citește și: Irina Columbeanu a împlinit 14 ani! Mesajul înduioșător pe care l-a transmis Monica Gabor, fiicei sale, la ceas aniversar

Ramona Gabor se bucură de o viață luxoasă în Dubai, unde petrece foarte mult timp pentru a-și face meseria de model. Aceasta își dorește foarte tare să devină și expert în diamante.

Ramona si Monica își țin la curent prietenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața lor de câte ori au ocazia.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri