Antena Căutare

Monica Gabor și-a schimbat numele în America. Cum o cheamă acum pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a făcut public faptul că Monica Gabor și-a schimbat numele în America și a dezvăluit cu ce se ocupă acum fosta lui soție. Iată declarațiile!

Monica Gabor și-a schimbat numele în America. Cum o cheamă acum pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu Galerie
Monica Gabor și-a schimbat numele în America. Cum o cheamă acum pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu | Hepta

Monica Gabor locuiește de ani de zile în Malibu, în Statele Unite ale Americii, unde l-a cunoscut pe omul de afaceri Mr. Pink și rar a făcut declarații despre viața ei de acolo. În schimb, Irinel Columbeanu a dat-o de gol și a spus că fosta lui soție și-a schimbat numele de familie. Iată cum o cheamă acum pe Monica Gabor!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, iubita mai tânără cu 40 de ani, s-au despărțit. Ce s-a întâmplat

Cum o cheamă în prezent pe Monica Gabor

Destul de discretă cu viața personală, Monica Gabor a ascuns faptul că s-a căsătorit cu Mr. Pink, însă Irinel Columbeanu, fostul soț, a fost cel care a spus adevărul în anul 2022, în cadrul unui interviu.

Articolul continuă după reclamă

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.”, a spus fostul milionar de la Izvorani despre Monica Gabor, citat de Libertatea.

În cadrul aceluiași interviu, Irinel Columbeanu a mărturisit că visul fostei sale soții, încă de la bun început, a fost acela de a-și clădi o carieră în domeniul actoriei. În cadul acelorași declarații, el a dezvăluit că pe Monica Gabor o cheamă acum Monica Wangsuo.

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu.”, a mai spus Irinel Columbeanu, potrivit sursei citate.

Citește și: Ce proprietar ar avea acum vila de la Izvorani deținută în trecut de Irinel Columbeanu, în timpul căsniciei cu Monica Gabor

Din ce face bani Monica Gabor în America

În prezent, conform declarațiilor făcute de fostul ei soț, Irinel Columbeanu, Monica Gabor nu mai are nicio afacere în derulare. Singura ei sursă de venit este salariul pe care îl câștigă ca profesoară de engleză în America.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum.”, a mărturisit Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru Cancan.

Pentru început, Monica Gabor și-a încercat norocul în industria modei și s-a străduit să lanseze propria linie de îmbrăcăminte de lux. Încercarea nu a avut succes, așa că s-a gândit să aducă pe piața din România brandul de ceaiuri și energizante al iubitului său, Mr. Pink. Nici cu această inițiativă nu a prosperat.

În urmă cu șapte ani, fosta doamnă de la Izvorani a lansat propria aplicație de live-streaming, care a devenit destul de cunoscută în România. La un moment dat, însă, ea a vândut aplicația și a obținut o sumă considerabilă pe ea, potrivit sursei citate.

„Din ce știu eu, a vândut-o unor chinezi. Am auzit că aceasta ar fi actuala platformă Tik-tok, îmbunătățită!”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Selly, al doilea bolid de lux achiziționat în mai puțin de un an. Cum arată și cât a costat Maybach-ul la care mulți doa... 50 cent va concerta în vara asta în București. Unde îl poți asculta și vedea live pe celebrul rapper care cântă piesa „C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x