Căutare Live

Morgan Freeman și Tim Robbins, la 27 de ani de la filmările „Închisoarea îngerilor”. Cum arată în prezent cei doi actori

Morgan Freeman și Tim Robbins au cunoscut succesul internațional cu filmul „Închisoarea îngerilor”. Anii au trecut, iar actorii au rămas la fel de fermecători.

Au trecut 27 de ani de la lansarea fimlului „Închisoarea îngerilor”. Actorii au rămas la fel de fermecători chiar și după atât de mulți ani

Profimedia

Au trecut 27 de ani de la lansarea celui mai apreciat film din lume, potrivit imdb. Actorii peliculei au rămas la fel de apropiați, chiar și după ce timpul a trecut peste ei.

Morgan Freeman și Tim Robbins, la 27 de ani de la lansarea filmului Shawshank Redemption. Cum arată acum cei doi

„Închisoarea îngerilor” este cel mai apreciat film din toate timpurile la momentul actual, potrivit imdb, dar ce este atât de special la această peliculă? Cu siguranță este vorba și de actorii care joacă în film, dar și de povestea puternică pe care o prezintă.

Citește și: Morgan Freeman va produce şi va juca în drama „Lucca Mortis” a lui Peter Greenaway

Personajele se preocupă de supraviețuire, transformare, prietenie, libertate, perseverență și speranță. Povestea este amplasată într-o închisoare, dar temele sunt universale. Cu toții putem recunoaște bucăți din noi în povestea filmului „Închisoarea îngerilor”.

Acest film legendar a avut 7 nominalizări la Oscar, fiind unul dintre cele mai bune filme clasice din toate timpurile. Gloriosul film regizat de Frank Darabont a fost lansat în 1994 și a avut 43 de nominalizări, dintre care a câștigat 21 de premii. Pentru acest film au fost investite 25 milioane de dolari.

Astăzi, la 27 de ani de la lansarea filmului, cei doi mai cărunți și mai înțelepți, faimoșii actori se bucură de parcursul carierei lor și de lucrurile pe care le-au realizat.

Povestea filmului „Închisoarea îngerilor” în care joacă Morgan Freeman și Tim Robbins

Bazat pe romanul lui Stephen King - „Shawshank Redemption”, povestea are loc în 1947. Andy Dufresne (Tim Robbins) este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției sale și a iubitului ei. Este găsit vinovat. În închisoare, Andy are grijă de amicul său și face lucruri bune pentru a-i îmbunătăți șederea.

Citește și: Filmul de acţiune „Cod roşu în serviciile secrete” şi animaţia „Aventură în natură”, premierele weekendului în cinematografele româneşti

El ajută un paznic să evite un impozit pe moștenire în schimbul berilor pe care să le împartă cu alți prizonieri. Andy formează o legătură puternică cu Ellis Boyd „Red” Redding (Morgan Freeman). Redding simte remușcări pentru o crimă teribilă pe care a comis-o când era tânăr.

Shawshank Redemption folosește vocea distinctivă a lui Freeman pentru a adăuga perspicacitate și emoție. Din perspectiva aceasta, prizonierii află ce se întâmplă în interiorul închisorii, inclusiv modul în care Andy ajută la construirea unei biblioteci.

Imaginea lui Andy, cu brațele întinse în ploaie, simbolizează victoria libertății și a speranței după ce a făcut fapte bune în închisoare timp de un deceniu. „Andy Dufresne, omul care s-a târât peste 500 de metri mărdărie și a ieșit curat la celălalt capăt”, spune Red. Imaginea finală a lui Andy și Red îmbrățișându-se după ce s-au reunit pe mare a fost câștigată.

Dani Oțil, imagine emoționantă cu fiul său. Cum s-a fotografiat prezentatorul TV alături de micuț: "Miroase a nou&q... Ce nume poartă copilul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Băiatul are un prenume special...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x