Căutare Live

Filmul de acţiune „Cod roşu în serviciile secrete” şi animaţia „Aventură în natură”, premierele weekendului în cinematografele româneşti

Filmul de acţiune „Cod roşu în serviciile secrete/ Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, şi animaţia „Aventură în natură/ The Big Trip” sunt premierele weekendului în cinematografele româneşti.

Filmul de acţiune „Cod roşu în serviciile secrete/ Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, şi animaţia „Aventură în natură/ The Big Trip” sunt premierele weekendului în cinematografele româneşti.

„Cod roşu în serviciile secrete” este regizat de Ric Roman Waugh după un scenariu scris de Katrin Benedikt şi Robert Mark Kamen.

În urma unui atentat asupra preşedintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler), este acuzată. După ce reuşeşte să scape de autorităţi, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să fie cu un pas înaintea FBI pentru a demasca adevăraţii autori ai atacului. Disperat să îşi dovedească nevinovăţia, Banning se bazează pe ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi pentru a-şi proteja familia şi a salva ţara de pericolul iminent.

Gerard Butler, care este şi producător, joacă pentru a treia oară rolul celui mai eficient agent de securitate în acţiunea „Cod Roşu în Serviciile Secrete”. Din distribuţie mai fac parte Piper Perabo, Jada Pinkett Smith şi Nick Nolte.

Povestea filmului de animaţie „Aventură în natură” începe când o barză dezordientată livrează un pui de panda unei case greşite. Un urs, un elan, un tigru şi un iepure pornesc într-o călătorie, ce se va dovedi plină de peripeţii, pentru a duce puiul de panda familiei lui. Pe parcurs, lor li se alătură un pelican şi un lup.

Documentarul „Goya: Visions of Flesh and Blood”, de David Bikerstaff, va rula vineri la Happy Cinema, de la ora 19.00.

Succesor pentru Velázquez şi erou pentru Picasso, Goya este unul dintre faimoşii artişti spanioli. Filmul are la bază expoziţia de la Galeria Naţională din Londra - „Goya: The Portraits”.

Sursa : news.ro

Richard Linklater va filma timp de 20 de ani adaptarea unui musical realizat de Stephen Sondheim... Veneţia - Almodóvar, recompensat cu Leul de Aur onorific: Filmele mele au demonstrat că democraţia spaniolă era reală...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x