Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

26 de ani de la premiera celui mai popular film din istorie. Cum arată azi protagoniștii din Închisoarea Îngerilor

S-au împlinit 26 de ani de la lansarea filmului Închisoarea Îngerilor, film ce i-a făcut faimoși pe Morgan Freeman și Tim Robbins.

26 de ani de la premiera celui mai popular film din istorie. Cum arată azi protagoniștii din Închisoarea Îngerilor

profimedia

Filmul Închisoarea Îngerilor i-a făcut faimoși pe Morgan Freeman și Tim Robbins. Acest film legendar a avut 7 nominalizări la Oscar, fiind unul dintre cele mai bune filme clasice din toate timpurile.

morgan freeman si tim robbins

Gloriosul film regizat de Frank Darabont a fost lansat în 1994, iar povestea filmului a fost adaptată după un roman de Stephen King. Filmul a avut 43 de nominalizări și a câștigat 21 de premii.

Ce buget a avut Închisoarea Îngerilor

Potrivit Mediafax, pentru acest film au fost investite 25 milioane de dolari. În rolurile principale îi regăsim pe Morgan Freeman și Tim Robbins. Tim joacă rolul lui Andy, un bancher care ajunge pe nedrept la închisoare pe viață, fiind condamnat că și-ar fi ucis soția și pe amantul ei. Morgan Freeman îl interpretează pe Red, un deținut foarte descurcăreț și înțelept.

Photo by Mandi Lea

O postare distribuită de Tim Robbins (@timrobbinshere) pe

În prezent, Morgan și Tim își amintesc cu drag de rolurile lor din filmul care i-a consacrat. De curând, Morgan Freeman a postat pe Instagram o fotografie cu el și Tim din filmul Închisoarea Îngerilor, de dragul amintirilor trecute.

Astăzi, mai cărunți și mai înțelepți, faimoșii actori se bucură de parcursul carierei lor și de lucrurile pe care le-au realizat.

Recomandari