Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Nea Mărin și soția lui, depistați pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului: ”Sincer să fiu, m-am panicat un pic"

Nea Mărin, îndrăgitul prezentator de la Antena 1, a fost testat pozitiv cu COVID 19. Crede că s-a infectat la mare, unde nu a putut sta departe de fani. De pe patul de spital, nea Mărin tot pe noi ne încurajează şi îşi tratează temerile cu umor.

Nea Mărin și soția lui au fost depistați pozitiv pentru coronavirus, iar acum se află internați la spitalul ”Matei Balș”. Cei doi se simt bine și sunt încrezători că vor ajunge acasă în curând.

"Am venit de bunăvoie și nesilit de nimeni la Matei Balș, la camera de gardă, m-au văzut și m-am internat. Sincer să fiu, m-am panicat un pic.

Dar, în clipa când am ajuns aici și am dat de oamenii ăștia minunați și i-am văzut pe toți cosmonauți, mi-am zis: nea Mărine stai liniștit", a declarat vedeta de televiziune, în exclusivitate pentru Observator.

Nea Mărin și soția lui, depistați pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului: ”Sincer să fiu, m-am panicat un pic"

De asemenea, acesta a declarat că fiica lui s-a panicat un pic, însă a liniștit-o. Despre echipa sa, spune că toată se află în izolare și toate măsurile de protecție au fost inutile.

”Ne-am protejat cum nu ți-ai putea imagina. Am avut și măști, și viziere. Vreau să spun că fac dansuri, mai nou fac coregrafii cu distanţier, cu beţe de 1,5 metri, 2 metri între noi. A fost totul ok până când am ajuns la mare. Lumea, ştii cum e, să vină să dai autografe, să te pupe, să te ia în braţe. Acolo n-am mai putut controla, cred că acolo s-a întâmplat.”, a mai spus el.

În cel mai greu moment al vieţii, nea Mărin e cu gândul la cei care îl iubesc. Fanii pentru care se reinvetează de fiecare dată. Cu sinceritate şi umor.

Recomandari