Căutare Live

Nelu Ploieșteanu a vorbit despre moarte în ultimele interviuri. Declarațiile sfâșietoare pe care le făcea zâmbind

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în dimineața zilei de 2 aprilie 2021, la ora 1, la secția de terapie intensivă din cadrul Spitalului Floreasca.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în dimineața zilei de 2 aprilie 2021, la ora 1

Hepta.ro

Artistul fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar boala, asociată cu vârsta și problemele de sănătate de care Nelu Ploieșteanu suferea, l-au răspus la vârsta de 70 de ani.

Ce spunea Nelu Ploieșteanu la ultimul său interviu TV

Ultimul interviu acordat de Nelu Ploieșteanu a fost la postul Antena Stars, la finalul lunii ianurie 2021. La vremea respectivă, îndrăgitul artist era foarte vesel și, în compania Nataliei Mateuț, părea că se simte foarte bine.

Artistul a cântat pe parcul interviului și a vorbit despre pasiunea sa pentru condus.

Citește și: Moartea lui Nelu Ploieșteanu, o veste care a întristat lumea artiștilor. Ce mesaje și amintiri au postat vedetele

”La 49 de ani mi-am luat carnetul. Foarte târziu, din motive financiare. Puteam să-mi iau o mașină, dar nu am vrut. Mai bine am zis să aștept. Am adus o mașină din Germania, aveam șofer. Am spus atunci, ori îmi iau motoretă din aia fără carnet, ori învăț. Am luat cu 25, îți dau cuvântul meu de om.”, a zis artistul.

În 2020, Nelu Ploieșteanu făcea declarații despre moarte

Un alt interviu al lui Nelu Ploieșteanu, realizat în 2020, arată un om vesel, plin de energie. Cu toate acestea, în cadrul lui s-a regăsit același subiect: moartea.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani. Faimosul lăutar a fost infectat cu SARS-CoV-2

”Copiii mei au început să plângă, fetele mele... Tot fac, până mor, din plăcere, dar e un job de unde câștig un ban. Uneori eram obsedat și de vârstă.”Bă, ești nebun, lăutarii nu îmbătrânesc, ei doar mor.”, a afirmat lăutarul.

Într-o altă apariție TV, la același post, Nelu Ploieșteanu a vorbit, din nou, despre moarte și problemele sale de sănătate: ”Eu vreau să mor demn! Când vrea domnul!”

Însă declarațiile acestea nu sunt singurele despre această temă dureroasă: "Eu am o credință în sufletul meu. Eu zic că dacă mâine se termină, e soare afară, nu-mi pare rău. Am făcut atâtea lucruri care mă bucură, ca și cum aș fi trăit 170 de ani. Dacă trăiește unul atât, nu face cât am făcut eu până acum. (...) Nu am făcut rău nimănui".

Citește și: Nelu Ploieșteanu a fost internat la spital în stare gravă, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte acum

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani. Faimosul lăutar a fost infectat cu SARS-CoV-2... Moartea lui Nelu Ploieșteanu, o veste care a întristat lumea artiștilor. Ce mesaje și amintiri au postat vedetele...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x