Nick Cannon, actorul care va deveni tată de 4 ori în ultimul an. Cum arată mama copiilor

Nick Cannon este mândru de faptul că va deveni în curând tată pentru a patra oară în acest an.

Nick Cannon este mândru de faptul că va deveni în curând tată pentru a patra oară în acest an.

Getty

Nick Cannon și iubita lui Alyssa Scott vor deveni părinți, în timp ce Alyssa va fi mamă pentru prima oară. Iubita juratului de la “The Masked Singer”, în vârstă de 27 de ani, a postat pe contul ei de Instagram în urmă cu câteva zile că este însărcinată.

Frumoasa blondină cu forme voluptoase a postat și o serie de fotografii îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu un decolteu amplu, în care își ține mâna pe burtică.

Citește și: Cum arată Antonia Melissa, fiica cea mare a lui Cristi și a Mihaelei Borcea. Cu care dintre părinți seamănă

Nick Cannon, tată a patra oară într-un an

În urmă cu puțin timp, Nick și Abby De La Rosa au devenit părinții gemenilor Zion și Zillion. În decembrie 2020, Nick și o altă iubită de-a lui, Brittany Bell au devenit părinții unei fetițe numite Powerful Queen. De asemenea, Brittany și Nick mai au un fiu de 4 ani, numit Golden.

Nick mai are încă doi copii gemeni, Moroccan și Monroe, cu fosta sa soție, celebra Mariah Carey. Actorul în vârstă de 40 ani este fericit și se simte un părinte împlinit, având mulți copii.

Citește și: Ari Nagel are 78 de copii la 44 de ani. Cum arată bărbatul plătit în ”săruturi și îmbrățișări” pentru că lasă femeile însărcinate

La doar o săptămână după ce fosta iubită Abby De La Rosa, în vârstă de 30 de ani, i-a dăruit gemeni, noua iubită a actorului, Alyssa, este și ea însărcinată.

Fotul soț al artistei Mariah Carey, un tată fericit

Deși cei doi doresc să păstreze relația secretă, fotografia postată de Alyssa, în care Nick apare cu capul întors, l-a dat de gol pe artist pentru că a fost recunoscut datorită tatuajelor sale.

De La Rosa, deși a șters postările de pe Instagram în care făcea referire la Nick Cannon, a păstrat una în care are un mesaj special pentru gemenii ei nou-născuți.

“Știu că Dumnezeu mi-a pregătit destinul și m-a pregătit pe mine, dărunindu-mi nu doar un dar, ci două, cu acești mici îngerași. Mă rog ca Dumnezeu să vă dea amândurora puterea de a fi curajoși și sinceri, exact cum e tatăl vostru”, a scris frumoasa Abby.

Ce avere are Nick Cannon și cum își întreține copiii

Mariah Carey și Nick Cannon au fost căsătoriți din 2008 până în 2016, iar din frumoasa lor căsnicie s-au născut gemenii Moroccan și Monroe. Pentru a-și întreține toți cei 6 copii pe care îi are cu 4 femei diferite, celebrul actor trebuie să scoată mulți bani din buzunar.

Pentru gemenii pe care ai are cu fosta soție, Nick plătește pensie alimentară, dar pentru copiii pe care îi are cu fostele iubite, datele nu sunt clare. Probabil actorul își împarte salariul lunar între cei 6 copii ai lor, încercând să fie un tată exemplar.

Averea lui Nick atinge 50.000 dolari, bani din care acesta probabil va trebui să pună deoparte pentru studiile micuților lui.

Ultimele știri