Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nicole Cherry a răspuns la întrebarea arzătoare a fanilor. Se mărită sau nu cu iubitul său?

Nicole Cherry a răspuns la întrebarea arzătoare a fanilor, care vor să știe dacă are planuri de măritiș. Vedeta și iubitul ei, Florin, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar ea a recunoscut în repetate rânduri că este o relație serioasă, prima din viața sa.

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin

Facebook/ Nicole Cherry

Într-un interviu pe care l-a acordat la Antena Stars, Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Toată lumea a crezut că urmează o nuntă, asta pentru că "Cireșica" nu s-a sfiit să reacunoască faptul că-și dorește să-și întemeieze o familie cu iubitul său, cu care este împreună de câțiva ani buni.

Vârsta, însă, dar și cariera muzicală de succes, o fac pe Nicole să mai aștepte în privința căsătoriei. Artista a mărturisit că vrea ca ea și Florin să se bucure amândoi de viață și de iubirea lor și să lase lucrurile să vină de la sine.

„Mai avem până acolo. Să trăim, să ne bucurăm de viață, să trăim. Atunci când sunt într-o relație, îmi place să mă duc într-o relație serioasă. Este prima mea relație”, a mărturisit Nicole Cherry pentru „Antena Stars”.

Nicole Cherry, din ce în ce mai provocatoare după ce și-a pus silicoane

Cu un succes răsunător și cu hituri și colaborări reușite pe plan muzical, Nicole Cherry și-a cucerit publicul și cu tranformarea fizică din ultimii ani. După ce a împlinit 18 ani, artista a adoptat un look extrem de feminin și sexy. A recunoscut că și-a pus implanturi cu silicon, iar de atunci aparițiile sale sunt tot mai provocatoare.

Hairstyle by me! Yea or nay? 😘

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry) pe

Recomandari