Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Nicoleta Luciu, uimitoare la 39 de ani. Cât de bine arată! E aproape de nerecunoscut | Foto

Cine o poate uita vreodată pe strălucitoarea Nicoleta Luciu? Bruneta a impresionat ani de-a rândul publicul românesc cu corpul său uimitor și cu zâmbetul său. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, ea a rămas chiar și după atâția ani în mintea celor care au apreciat-o și au iubit-o.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a fost mereu o figură impresionantă, oriunde și-a făcut apariție. Nu demult era nelipsită de la televizor și din cadrul evenimentelor mondene, însă acum a ales să ducă o viață liniștită.

Chiar dacă postura de vedetă o prindea extraordinar de bine, Nicoleta a preferat să fie o mamă și o soție bună înainte de toate. Cu ani în urmă, a preferat să renunțe la agitația capitalei și să se mute într-un loc liniștit, în orașul Miercurea Ciuc.

Splendidă la 38 de ani! Adelina, soția lui Cristi Chivu, arată superb după ce a născut de două ori | Foto

#it #amazing #Nature #beauty #beautifulday

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

În spațiul public nu s-a mai auzit nimic de ea, însă fanii nu au uitat-o. Frumoasa brunetă este încă activă pe conturile sale de socializare, unde din când în când mai postează câte o poză.

Recent, Nicoleta a șocat pe toată lumea. La vârsta de 39 de ani și după ce a devenit mamă, încă reușește să arate ca o adevărată divă. Corpul ei nu și-a pierdut formele din tinerețe, iar chipul ei pare că nu a resimțit trecerea anilor.

#smile #it #is #vacation

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

Secretul ei? Ei bine, Nicoleta Luciu are un stil de viață foarte sănătos. A renunțat de bunăvoie la produsele de origine animală, iar acum se simte mai bine ca niciodată.

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a povestit Nicoleta.

Cum arată Tily Niculae în costum de baie, la 5 luni de când a născut. Fanilor nu le-a venit să creadă | Foto

#summer #creative #thinkpositive

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

Recomandari