Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Noi informații despre moartea lui Tavy Puștiu! Cine era femeia din mașină! Gestul brunetei l-a costat viața pe manelist

La scurt timp după moartea manelistului Tavy Puștiu au ieșit la iveală detalii neștiute. Fanii acestuia au descoperit că femeia din mașină îi era iubită și gestul acesteia l-a costat viața.

Tavy Puștiu din Ploiești a murit în timp ce făcea un Live pe Facebook

În cursul zilei de sâmbătă, Tavy Puștiu se afla în mașină alături de iubita sa și făcea un Live pe Facebook, totul în timp ce își asculta propriile melodii, la volum mult prea tare.

Tavy Puștiu a murit în timpul unui Live pe Facebook

Câteva secunde mai târziu, mașina condusă de femeie a fost spulberată de un tren, în zona Obor, din Ploiești.

Din filmarea lui Tavy Puștiu apărută pe internet se poate vedea că tragedia s-a produs din cauza femeii, care nu s-a asigurat corespunzător, dar și din pricina muzicii ce era la volum mult prea mare pentru ca trenul să fie auzit la timp.

citește și: Gestul neașteptat făcut de soția lui Tavy Puștiu, înainte de tragedie! Ce s-a văzut în Live-ul transmis pe Facebook

Femeia privește pe unul dintre geamuri și apoi întoarce privirea, dar nu se uită pe geam, ci în telefonul lui Tavy Puștiu, care făcea un Live pe Facebook.

Noi informații despre moartea lui Tavy Puștiu! Cine era femeia din mașină! Gestul brunetei l-a costat viața pe manelist

Tavy Puștiu din Ploiești a murit în timp ce făcea un Live pe Facebook

Dorind probabil să vadă ce face partenerul său de viață sau pur și simplu distrasă de activitatea acestuia, femeia a neglijat importanța de-a se asigura pe linia de cale ferată și astfel s-a produs tragedia.

citește și: Ce dramă trăia Tavy Puștiu, în ultima perioadă! Scrisoarea de dragoste lăsată soției sale: „Ești zâna mea”

Ulterior, din informațiile transmise pe Facebook de către apropiații celor doi s-a descoperit faptul că femeia din mașină nu era soția lui Tavy Puștiu, așa cum s-a scris inițial în presă, ci doar iubita, căci cei doi nu erau căsătoriți în mod oficial.

Rudele și prietenii au dezvăluit că nu se putea pune problema de un divorț din moment ce nu erau căsătoriți, dar nici nu au infirmat faptul că cei doi se certau des din cauza banilor și a geloziei.

Recomandari