Gestul neașteptat făcut de soția lui Tavy Puștiu, înainte de tragedie! Ce s-a văzut în Live-ul transmis pe Facebook

Tavy Puștiu, un celebru cântăreț de manele, a murit într-un cumplit accident. Bărbatul făcea un Live pe Facebook atunci când mașina în care se afla a fost spulberată de un tren, în zona Obor din Ploiești. Soția sa, care se afla la volan, a făcut un gest care a costat-o viața partenerului său de viață.

Tavy Puștiu a murit după ce mașina condusă de soția sa a fost izbită de tren

Bărbatul în vârstă de 29 de ani se afla în mașina condusă de soția sa. În Live-ul transmis pe Facebook se poate vedea cum muzica este dată la volum tare în difuzoare și Tavy Puștiu acordă atenție doar telefonului mobil, în timp ce soția sa conduce.

Tavy Puștiu a murit din cauza unui gest imprudent făcut de soția sa, aflată la volan

Din filmarea apărută pe internet se poate vedea că tragedia s-a produs din cauza femeii, care nu s-a asigurat corespunzător, dar și din pricina muzicii ce era la volum mult prea mare pentru ca trenul să fie auzit la timp.

citește și: Tavy Puștiu și-a prevestit moartea, pe Facebook! Mesajul înfiorător transmis de manelist înainte de accident

Soția lui Tavy Puștiu privește pe geamul din dreapta, apoi întoarce privirea spre stânga, dar nu se uită pe geam, ca să vadă dacă vine trenul, ci privește curioasă în telefonul bărbatului, care făcea Live pe Facebook.

În câteva secunde, manelistul observă trenul care se îndreaptă către ei și țipă speriat.

citește și: Ultimele clipe din viața cânătărețului mort în accident au fost înspăimântătoare. Ce a spus Tavy când a văzut trenul că se apropie

Șoferița nu a mai apucat să evite tragedia, iar mașina în care se aflau cei doi a fost spulberată pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor.

Tavy Puștiu avea 29 de ani și era un cunoscut artist de muzică de petrecere în Ploiești. Soția sa, de doar 24 de ani, a supraviețuit accidentului feroviar și va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Surse din anturajul celor doi spun că femeia era nemulțumită de banii pe care îi aducea manelistul acasă, dar și de atenția pe care acesta o primea de la fane, lucru ce a făcut-o să devină geloasă. Despre cei doi se auzea faptul că urmează să divorțeze. Dorind mai mult să vadă ce face Tavy Puștiu pe Facebook decât să fie atentă la drum, femeia poate fi acum acuzată de ucidere din culpă.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri