Căutare Live

Surpriză în showbiz! Trupa "Alb Negru" s-a mărit! Cine sunt membri care se alătură formației lui Andrei Ștefănescu si Kamara

Surpriză de proporții în showbiz. "Trupa Alb-Negru" s-a mărit cu încă doi membri. Anunțul a fost făcut de Andrei Ștefanescu și Kamara.

Alb -Negru are o nouă formulă. Ralflo și Rareș sunt membri oficiali ai trupei. Cei patru au făcut marele anunț, în direct, la Showbiz Report.

Culiță Sterp, gest impresionant pentru iubita lui! Artistul a stârnit val de reacții din partea fanilor și a închis gura invidioșilor! | FOTO

După opt ani de când colaborează cu cei doi artiști, Andrei Ștefănescu și Kamara au decis ca Ralflo si Rareș să facă parte din trupă. Așadar, noua formulă a formației este compusă din patru membri.

Anunțul a fost făcut la Antena Stars, în cadrul emisiunii moderate chiar de Andrei Ștefanescu,

"Cel mai mare succes al nostru obținut împreună, este răsplătit astăzi printr-o colaborare minunată. De azi înainte suntem Alb-Negru cu toții. Avem foarte multe piese împreună, concertele vor fi altfel, dar prețul va ramâne același,a declarat Andrei.

Juratul X Factor Florin Ristei are planuri mari: "Sper să marchez o premieră mondială"

Cei patru membri a trupei Alb Negru au susținut și un recital acapella și au făcut senzație cu vocile lor.

Artiștii sunt extrem de încântați de noua formulă a trupei și promit fanilor să nu-i dezamăgească niciodată.

Urmăriți mai maulte, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Oana Lis, apariție de senzație! Blonda, pozată într-o ținută indecentă: „Sigur ajungi pe prima pagină”... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri