Căutare Live

Noul portret al Prințesei Charlotte, surprinsă chiar de mama ei, Ducesa de Cambridge. Micuța a împlinit 7 ani

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, a împlinit în urmă cu puțin timp 7 ani, iar mama ei a dorit să îi serbeze ziua de naștere cu o ședință foto unică.

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, a împlinit în urmă cu puțin timp 7 ani, iar mama ei a dorit să îi serbeze ziua de naștere cu o ședință foto unică.

Profimedia

Micuța Prințesă Charlotte se transformă deja într-o domnișoară la cei 7 ani ai săi. Fiica Ducilor de Cambridge a împlinit 7 ani, iar Kate Middleton a dorit să îi facă o ședință foto memorabilă. Pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge a apărut portretul lui Charlotte de ziua ei.

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani

În cele două fotografii care au fost făcute chiar de Ducesa de Cambridge, care are o mare pasiune pentru fotografie și artă în general, micuța poartă o cămașă albă cu guler rotund și un pulover albastru pe deasupra. În partea de jos, ea poartă o pereche de pantaloni bleumarin.

Citește și: Fotografia adorabilă făcută de Kate Middleton fiicei sale. Cum arată și cât a crescut Prințesa Charlotte

Micuța cu părul blondin seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei, Prințul William, pe măsură ce crește, moștenindu-i într-un totul trăsăturile. În același timp, ea are ceva din eleganța și feminitatea mamei sale, Kate Middleton.

Prințesa Charlotte se află undeva în natură, fiind înconjurată de verdeață și zâmbește larg, arătându-și dinții. Cei care au privit atent au observat că micuța e știrbă. Într-o altă fotografie, micuța apare alături de câinele ei și e chiar și mai fericită decât în fotografia anterioară.

Aceasta nu este prima oară când Kate Middleton îi face chiar ea portretul fiicei sale. Anul trecut, atunci când fiica Ducilor de Cambridge a împlinit 6 ani, tot mama ei i-a făcut portretul adorabil.

Prințesa Charlotte a primit moștenire de la Prințesa Diana

Chiar dacă Prințesa Diana nu și-a cunoscut niciodată nepoții, ea a ținut să lase moștenire câteva lucruri care i s-ar fi potrivit nepoatei pe care visa să o aibă.

Micuța Charlotte este prima nepoată a Prințesei Diana și este îndreptățită să moștenească unul dintre cele mai valoroase obiecte ce i-au aparținut acesteia.

Citește și: Prințesa Charlotte valoreaza cu 2 miliarde de dolari mai mult decât frații ei. Secretul din spatele succesului micuței

Acest obiect de preț e tiara pe care mama Prinților Harry și William, nepoții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a purtat-o în ziua în care s-a căsătorit cu Prințul Charles, fiul Reginei.

Potrivit surselor de la Palat, cum Charlotte este cea mai mare, ca vârstă, dintre nepoatele Prințesei Diana, urmată de Lilibeth, ea este cap de listă când vine vorba de moșteniri ale obiectelor de familie.

Potrivit acelorlași surse, imediat ce mica prințesă a împlinit vârsta de șase ani, a primit dreptul la bijuteriile de la palat. Momentan, cea mai importantă bijuterie, tiara Dianei, se află în grija lui Earl Charles Spencer, fratele mai mic al Prințesei.

Ramona Bădescu, fotografia din copilărie care i-a impresionat pe fani. "De mică ai fost frumoasă!"... Ce a spus Puya după ce i s-a făcut dosar penal și cât de supărat este. "Am să vin și eu cu partea mea de adevăr&quo...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x