Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nuntă în familia Simonei Halep, cu 200 de persoane, oprită de poliţiştii din Constanța. Invitații au uitat complet de măsuri - Video

Simona Halep a avut nuntă în familie. O verișoară a sportivei s-a căsătorit duminică seara, la Constanța, iar evenimentul a fost oprit de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19.

Nuntă în familia Simonei Halep, cu 200 de persoane, oprită de poliţiştii din Constanța

Replicaonline.ro

Nunta verișoarei Simonei Halep s-a desfăşurat pe terasa unui restaurant din municipiul Constanţa cu participarea a circa 200 de persoane. Petrecerea a fost oprită duminică seară de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Nuntă în familia Simonei  Halep, cu 200 de persoane, oprită de poliţiştii din Constanța. Invitații au uitat complet de măsuri - Video

*Simona Halep nu a luat parte la nunta cu pricina; Foto: Facebook

Citește și: Veste grea din Italia pentru Simona Halep, chiar înainte de turneul WTA de la Palermo! Anunțul ministrului Sănătății italian

Nunta verișoarei Simonei Halep, oprită de 28 de polițiști din Constanța

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, criminalistică şi rutieri pentru efectuarea primelor verificări, în urma primirii unui apel la 112.

"Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane", a informat IPJ.

Citește și: Simona Halep, mărturisire tulburătoare. Campioana s-a luptat cu boala secolului: "Mă trezeam noaptea plângând"

Nuntă în familia Simonei Halep. Amendă și dosar penal pentru nerespectarea regulilor

Totodată, conform sursei citate, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

La faţa locului sunt şi lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, precum şi poliţişti locali. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Recomandari