Căutare Live

O mai ții minte pe Beren Gökyıldız, micuța Melek din serialul "Anne (Mama)"? Uite cât de tare cântă piesa "Shape of You", a lui Ed Sheeran. Este adorabilă!

Beren Gokyildiz, micuța actriță din rolul lui Melek, a reușit să-i farmece pe telespectatorii români cu talentul ei, încă de la primele episoade din serialul "ANNE" ( "MAMA"),  difuzat de Antena 1, din 11 decembrie, până la începutul lunii martie.

Beren Gokyildiz, micuța actriță din rolul lui Melek, a reușit să-i farmece pe telespectatorii români cu talentul ei, încă de la primele episoade din serialul "ANNE" ( "MAMA"), difuzat de Antena 1, din 11 decembrie, până la începutul lunii martie.

La aproape 9 ani, Beren este un adevărat fenomen în actorie şi, de curând, i-a luat pe fani prin surprindere cu vocea ei. Micuţa a fost surprinsă cântând piesa "Shape of You", de la Ed Sheeran.

GALERIE FOTO / Cum arată adevărata mamă a lui Melek, fetița fenomen din serialul "MAMA", difuzat pe Antena 1

Fetiţa fenomen a debutat la cinci ani în lumea filmului şi a câştigat o mulţime de premii, până acum. Cât despre talentul ei muzical... este pur şi simplu adorabilă!

Andreea Bălan, surpriză inedită pentru soțul ei, George: "Vă arăt că nu sunt chiar tufă de veneţia în bucătărie&quo... FOTO. Fetiţa Simonei Gherghe a împlinit 11 luni şi este ADORABILĂ. Imaginea care i-a topit pe fani!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri