Cum s-a terminat serialul "Mama (Anne)". Vezi online ultimul episod din cel mai îndrăgit serial turcesc!

 
+2 click pentru
galerie

Ultimul episod din Mama (Anne) a fost unul tensionat, cu rasturnari de situatie si multe lacrimi. Povestea micutei Melek a ajuns la final.

Beren Gokyildiz, micuța actriță din rolul lui Melek, are 8 ani şi a reuşit să cucerească publicul serialelor trucești într-un timp extrem de scurt. Fetiţa a debutat la cinci ani în lumea filmului şi a câştigat o mulţime de premii, până acum.  În 2016, a luat casting-ul pentru rolul din serialul "ANNE" ( "MAMA").

Dacă nu ai apucat să vezi finalul, o poti face online, oricând, pe Antenaplay.

Fanii din România au urmărit cu sufletul la gura serialul fenomen, încă de la început, şi au trăit fiecare reuşită şi suferinţă a unei fetițe greu încercate de viață. Cu o poveste inspirată din realitate, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, producţia „Mama” ( „Anne”) a reuşit să aducă emoţie în casele telespectatorilor, cu un subiect mai puţin abordat în serialele turceşti.

Un copil maltratat (Melek) de tatăl vitreg (Cengiz), lăsat în voia sorţii, exploatat. O mamă rămasă singură (Șule), după moartea soţului, fără vreun ajutor. Un alt copil abandonat într-un orfelinat (Zeynep), de nevoie, şi adoptat de o familie înstărită. Aşa a început povestea care, ieri, și-a găsi finalul.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI