Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Oana Lis, apariție de senzație! Blonda, pozată într-o ținută indecentă: „Sigur ajungi pe prima pagină”

Oana Lis este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete de la noi. De data aceasta, blonda a reușit să îi uimească pe mulți cu ipostaza în care s-a fotografiat, fără pic de reținere. Poza a făcut senzație!

Oana Lis a făcut senzație pe Facebook

Oana Lis face ce face și iar ajunge în atenția fanilor! De data aceasta, soția lui Viorel Lis a dezvăluit tuturor ce obiect vestimentar sexy a găsit acasă.

OANA LIS, APARIȚIE SEXY PE FACEBOOK

S-a îmbrăcat, s-a pozat și a postat fotografia pe pagina sa oficială de Facebook, pentru a cere o părere celor care o urmăresc.

Într-o ținută ce pare a fi un furou de noapte senzual, Oana Lis a reușit să aprindă imaginația admiratorilor săi, dar și să creeze o adevărată controversă.

citește și: Viorel Lis, filmat când își face de cap! Oana a arătat totul, fără reținere: „Asta e plăcerea omului”

Iată mai jos poza în care blonda și-a lăsat la vedere toate formele, fără pic de inhibiții:

„Auziți, nu mai știu de unde am cumpărat asta...Și dacă e...cămășuță de noapte sau e rochie și pot să o iau mâine pe mine afară!!??”, și-a întrebat Oana Lis fanii, care i-au dat tot felul de comentarii. Unii au încurajat-o pe soția lui Viorel Lis s-o poarte, alții au fost de părere că ținuta nu e tocmai potrivită pentru stradă, ba chiar e indecentă.

citește și: Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți: „O să fiu, în sfârșit, mămică!”

„Ești superbă!!! 😘 mai contează dacă este camasuta sau rochiță?”, „Ești superba și erotică 😘”, „Cred ca este mai mult spre o lenjerie intimă. Eu nu recomand sa ieși cu așa ceva pe strada, poți ieși in evidentă și in alt mod”, „Poti iesi fără probleme. 😂😂😂 Sigur o să fii pe prima pagină”, au comentat cei care o urmăresc pe blondă pe Facebook.

Nu știm cu exactitate ce decizie a luat la final Oana Lis, dar putem spune că poza a făcut cu siguranță senzație, adunând sute de Like-uri.

Recomandari