Căutare Live

Oana Moșneagu, fotografiile din copilărie care i-au înduioșat pe fani. Cum arăta frumoasa actriță când era mică

Oana Moșneagu, frumoasa actriță din serialul Adela, i-a surprins pe urmăritorii ei de pe Instagram cu un colaj cu trei fotografii cu ea de când era mică.

Oana Moșneagu, frumoasa actriță din serialul Adela, i-a surprins pe urmăritorii ei de pe Instagram cu un colaj cu trei fotografii cu ea de când era mică.

Instagram/Antena 1

Oana Moșneagu, actrița din serialul Adela, și-a făcut mai mult timp pentru a socializa cu urmăritorii săi și a lansat o secțiune de întrebări și răspunsuri unde a așteptat să vadă ce curiozități au fanii ei.

Printre primele întrebări a fost și o rugăminte de a posta o fotografie cu ea din copilărie, iar Oana a acceptat să facă această dezvăluire și a pus un colaj cu trei poze în care apare ea la diferite vârste.

Oana Moșneagu, fotografia înduioșătoare din copilărie

Colajul din poze, în care Oana apare la diferite vârste, i-a înduioșat pe fani. Între secvențele pe care le trage la filmări, Oana a răspuns cu drag curiozităților fanilor. Într-una din pozele din copilărie, Oana apre tunsă scurtă, iar într-o poză alăturată, actrița are părul prins în coadă.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au lăsat filmați în ipostaze intime. Cum au fost surprinși cei doi după ce s-au mutat împreună

Frumoasa șatenă are aceleași trăsături și aceeași gingășie și inocență în priviri. Fanii s-au bucurat să o vadă pe Oana Moșneagu și în această postură.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Ei și-au făcut publică relația în urmă cu puțin timp, iar de atunci trăiesc momente minunate împreună.

Oana a decis să renunțe la apartamentul în care stătea în chirie și să se mute în apartamentul lui Vlad, iar cei doi actori au povestit tot procesul mutării în noul vlog al actorului.

Citește și: Vlad Gherman și-a amuzat fanii cu o fotografie de colecție din Zanzibar, alături de Oana Moșneagu. Cum a reacționat actrița

La început, Vlad și Oana și-au ținut relația ascunsă o vreme din mai multe motive. Unul dintre ele este faptul că nu știau dacă va funcționa relația lor de iubire, de vreme ce ei erau foarte buni prieteni înainte și nu voiau să strice acea legătură.

Cei doi au decis să țină totul secret de teama că relația lor nu ar funcționa așa cum și-ar fi dorit ei: “Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…) Eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji.”

De asemenea, actorul a dezvăluit că nu a știut cum să abordeze subiectul în preajma fostei sale partenere, Cristina Ciobănașu.

Cu toate acestea, cei doi actori nu au putut anticipa cât de mult aveau să se bucure de relația lor toți oamenii dragi din viața lor, inclusiv Cristina Ciobănașu, care le este și colegă pe platourile de filmare.

Gabriela Cristea, schimbare impresionantă de look după ce s-a tuns. Cum arată acum prezentatoarea TV... Ramona Olaru și-a făcut o schimbare majoră de look. Cum arată asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani acum...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x