Oana Radu și iubitul se pregătesc să devină părinți, după nuntă! Când va îmbrăca artista rochia de mireasă

Oana Radu trăiește momente de nedescris, de când în viața ei a apărut Cătălin. Artista a fost cerută în căsătorie și urmează să facă nunta, iar imediat după eveniment își dorește să rămână însărcinată.

Oana Radu

Facebook / Oana Radu

Oana Radu a fost aspru criticată ca la doar trei luni de la moartea iubitului său și-a făcut o nouă relație. Artista nu a ascultat de gura lumii și și-a văzut în continuare de viață, iar lucruri frumoase aveau să se întâmple.

Artista a fost cerută în căsătorie și a primit inelul mult dorit. Acum, Oana Radu a dezvăluit și când va avea loc nunta cu Cătălin, iar toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă poze de la eveniment.

Oana Radu a fost jignită și umilită, în public, de bărbatul care îi cucerise inima: „A spus-o tare, de față cu toată lumea!”

Oana Radu și iubitul se pregătesc să devină părinți, după nuntă! Când va îmbrăca artista rochia de mireasă

„Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe", a spus Oana Radu pe Instagram.

După nuntă vine și copilul

Probabil că Oana Radu nici nu-și imagina că viața ei se va schimba atât de mult. Cătălin este foarte sigur pe această relație și are planuri mari alături de logodnica lui.

Dacă nunta va avea loc anul acesta, imediat va apărea și un bebe. Oana Radu nu pare a fi pregătită 100% pentru a fi mămică, dar cu siguranță se va descurca de minune în acest rol.

Oana Radu, viața în izolare! Ce activități face vedeta de când stă acasă

„Cum să nu îti dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil", a spus Cătălin, logodnicul Oanei Radu.

Ultimele știri