Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Oana Radu, viața în izolare! Ce activități face vedeta de când stă acasă

Oana Radu se află în izolare alături de logodnicul ei, Cătălin, cel care îi este antrenor personal, dar și nutrișionist.

Oana Radu și Cătălin locuiesc împreună în această perioadă. Oana a povestit cum își petrec timpul și cum se protejează împotriva coronavirusului. Interpreta are provizii consistente de măști, dezinfectant și mănuși.

Nu ne-am întâlnit cu nimeni, nici măcar cu familiile.

Oana Radu a fost jignită și umilită, în public, de bărbatul care îi cucerise inima: „A spus-o tare, de față cu toată lumea!”

Oana Radu a reușit în 2014 să slăbească incredibil de mult, ajungând de la 121 kg la 57, însă ulterior s-a îngrășat din nou și a ajuns la 104 kilograme.

Oana Radu l-a cunoscut în aceea perioadă pe Cătălin, cel ce-i este partener de viață, și acesta a ajutat-o să aibă silueta mult dorită cu o dietă inventată chiar de el, având în vedere că de profesie este antrenor personal și nutriționist.

Astfel, Oana Radu a reușit să slăbească 30 de kilograme în 50 de zile și-și dorește ca până la momentul în care va ieși din izolare să atingă ce puțin greutatea de odinioară, adică 57 de kg.

Oana Radu și iubitul Cătălin, testul relației!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Video