Oana Roman, mesaj cu subînțeles la început de an. Ce a scris după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman anunța despărțirea de Marius Elisei, soțul și tatăl copilului său, pe contul său de Instagram, cu doar câteva zile înainte de 25 decembrie.

Oana Roman anunța despărțirea de Marius Elisei, soțul și tatăl copilului său, pe contul său de Instagram

Instagram

Vedeta își acuza atunci fostul partener că a plecat cu afacerea online a familiei. Ea preciza că nu a avut nicio implicare în actele business-ului, dar acest lucru o afectează, și adăuga că-și va retrage ajutorul acordat fostului soț în susținerea afacerii.

"Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe.", spunea ea.

În ceea ce o privește pe micuța Isabela, vedeta spunea că o să se concentreze pe educația ei, dând de înțeles că fetița va rămâne în custodia sa.

Citește și: Oana Roman, cu fetița de urgență la spital. De ce a ajuns micuța Iza pe mâna medicilor

La câteva zile, după ce lucrurile s-au calmat, Oana Roman a revenit cu o nouă postare care conținea, în opinia fanilor, un mesaj cu subînțeles.

”În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu și mai hotărâtă. Hotarâtă să mă bucur din plin de tot ce-mi oferă viața. De libertatea de a trăi așa cum simt. De a trăi după cum cred că e mai bine pentru mine și copilul meu. Voi profita de tot. Si nu mă voi împiedica de nimeni și nimic. Prea mult am trăit pentru alții, prea mult mi a păsat de părerea și dorințele altora. E timpul meu. So be it!”, a scris ea.

Cum s-au cunoscut Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, acolo unde bărbatul lucra. Vedeta este cea care a făcut primul pas și a cerut numărul lui de telefon.

Au început să se afișeze împreună în anul 2013, iar încă de la început, cârcotașii spuneau că relația dintre ei nu va rezista și că bărbatul vrea doar câștig financiar de pe urma celebrității vedetei, conform publicației Elle.

Citește și: Oana Roman, o nouă apariție la malul mării după ce a slăbit: ”Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta” | Foto

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014, dar trei ani mai târziu, bărbatul a fost cel care a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că relația lor trece printr-o perioadă grea și că cel mai bine este să pornească pe drumuri separate.

La scurt timp, însă, cei doi au ajuns la un numitor comun și au decis să-și mai dea o șansă.

Relația lor a avut parte de mai multe momente de cumpănă, dar Marius i-a fost alături în cele mai grele momente, atunci când vedeta a trecut prin niște intervenții chirurgicale.

Ultimele știri