Oana Roman, mesaj despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara a fost externată din centrul de recuperare

Mioara Roman Georgescu a a fost externată din centrul de recuperare unde a fost internată pentru problemele de care suferă. Iată ce mesaj a transmis Oana.

Mioara Roman a fost externată din centrul de recuperare. Ce mesaj a transmis Oana

Instagram

Mioara Roman a fost externată din centrul de recuperare unde a suferit mai multe tratamente pentru problemele de sănătate cu care se confruntă.

Oana Roman, mesaj dur despre starea de sănătate a mamei sale. Ce este nevoită să facă Mioara

Oana Roman a dus-o pe mama sa la un centru de recuperare, unde i-au fost făcute mai multe proceduri și tratamente pentru a-i ameliora starea de sănătate. Chiar din locul unde fosta soție a lui Petre Roman a fost la tratamente, fiica ei Oana, a făcut o serie de declarații.

Iată că din cauza bolii de care suferă și care nu este degenerativă, Mioara Roman este nevoită să se interneze frecvent în acest loc pentru a-i fi ținute în stabilitate problemele de sănătate.

„Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta în mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, a spus Oana Roman la InstaStory, aflată în centrul de recuperare în care a fost internată mama ei.

Citește și: Oana Roman și-a vizitat mama internată la un centru de îngrijire, cu ocazia aniversării sale. Cum arată acum Mioara Roman

Mioara Georgescu, fostă Roman, se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp, dar iată că acestea au ajuns-o din urmă, iar acum este nevoită să stea internată la tratamente și recuperare fizică o dată la ceva timp.

Oana Roman își iubește foarte mult mama, iar acest lucru s-a văzut întotdeauna, de-a lungul timpului, mai ales atunci când ea avea nevoie de locuință și era pe punctul de a rămâne pe stradă deoarece nu mai avea bani pentru a-și plăti datoriile. Iată că acum, Oana Roman și-a dus mama la un centru de recuperare, unde va fi tratată regește. Aceasta a povestit pe rețelele de socializare despre acest aspect, declarând faptul că Mioara nu se simte foarte bine și are nevoie să stea o perioadă în acel loc.

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
colaj de fotografii cu angelina jolie intrun plover gri și fusta alb
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
colaj de imagini cu morgana din videoclipurile la manelele ei
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
Mai multe articole

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre părinții ei. Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit de 20 de ani

Fiica lui Petre Roman a explicat, al vremea respectivă, atunci când a trebuit să o interneze pe mama ei, faptul că Mioara Roman va fi internată pentru o perioadă de recuperare. Oana a postat și câteva clipuri cu mama și sora ei, chiar din locația unde aceasta a primit serviciile medicale respective. Este cunoscut faptul că mama vedetei s-a confruntat destul de des cu probleme medicale asemănătoare, însă cu toate tratamentele realizate până în momentul de față, Mioara nu s-a vindecat complet, iar acum este nevoită să meargă frecvente la aceste proceduri. Ea a mai stat internată în același loc și în luna aprilie.

Mioara Roman suferă de o formă de Parkinson destul de agresivă, așa cum au diagnosticat-o doctorii, atunci când Oana a dus-o la consultație, iar de atunci starea ei s-a degradat vizibil în ultimul an.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri