Antena Căutare

Oana Roman și fiica ei, întâlnire emoționantă cu Petre Roman: „Isa a fost tare încântată”. Cum s-au fotografiat cei trei

Petre Roman și-a întâlnit nepoata, după o perioadă în care nu a văzut-o. Oana Roman a imortalizat momentul și a distribuit fotografia pe rețelele sociale.

Petre Roman, întâlnire emoționantă cu fiica și nepoata

Profimedia & Instagram

Oana Roman a fost încântată să prezinte pe rețelele sociale o fotografie în care Petre Roman își ține în brațe nepoata. Vedeta a povestit că fiica ei a fost foarte încântată să-și vadă bunicul. Întâlniea vine după ce recent, Oana Roman a dezvăluit că și-ar fi dorit ca tatăl ei să fie mai prezent în viața nepoatei lui.

Oana Roman a postat pe Instagram un selfie cu ea, tatăl ei și micuța Isabela.

Cum s-a fotografiat Oana Roman alături de Petre Roman

„Azi ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, a scris Oana Roman alături de fotografia postată pe Instagram.
Recent, Oana Roman a povestit că și-ar fi dorit ca tatăl ei să fie mai implicat în viața Isabelei, având în vedere că aceasta este fascinată de poveștile cu fostul premier.

Oana Roman a povestit în podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar că Isabela este de-a dreptul fascinată de „moștenirea istorică” pe care a creat-o Petre Roman și că și-ar dori să fie mai prezent în viața micuței.

De asemenea, Oana Roman a povestit că în momentul în care tatăl ei a devenit premier, ea a simțit că acesta s-a îndepărtat de familie, dedicându-se vieții profesionale.

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez, pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a povestit Oana Roman în podcastul lui Mihai Morar.

Recent, Oana Roman și-a exprimat dezamăgirea din cauza faptului că tatăl ei nu a venit la aniversarea Isabelei.

Oana Roman, dezamăgită că bunicii Isabelei nu au venit la aniversarea micuței

„În afară de mama pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni.

Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are? Sunt sigură că sunt foarte mulți oameni care sunt fix în aceeași situație ca mine, nu-i așa? Dar, cum reacționezi într-o astfel de situație?

Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să îi dea un mesaj de ziua ei, să îi spună «La mulți ani»? Nimeni, anul ăsta, nimeni!…

Eu tot timpul i-am explicat cât de mult țin eu la oamenii ăștia, cât de importanți sunt oamenii ăștia. Și ea a ajuns să îi iubească foarte tare pe toți! Cum îi explic eu acuma? Problema mea e că ați făcut să sufere un copil, care nu merită!

Aveți o problemă cu mine! OK! Dar când e ziua unui copil, dă frate, un mesaj!”, a spus Oana Roman pe contul său de Instagram

George Burcea, imagine drăgălașă alături de fiica sa. Cum își petrec cei doi timpul și cât de adorabili sunt... Fotografia cu Adda de la începutul carierei. Cum arăta artista cu 8 ani în urmă și ce mesaj le transmite fanilor ei...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x