Otilia Bilionera, imaginea din copilărie care a înduioșat inima fanilor. Cum arăta artista când era mică

Otilia Bilionera a înduioșat inima prietenilor din mediul online cu o fotografie din copilărie, chiar de ziua copilului.

Otilia Bilionera a înduioșat inima prietenilor din mediul online cu o fotografie din copilărie, chiar de ziua copilului.

Antena 1

Otilia Bilionera este o apariție spectaculoasă și impresionează de fiecare dată cu frumusețea ei răpitoare, însă foarte puțini știu cum arăta artista în copilărie, lucru pentru care vedeta a publicat pe contul de Instagram o imagine de când era mică cu ocazia zilei de 1 iunie.

Cântăreața atrage atenția fanilor de cele mai multe ori cu piesele sale vestimentare și cu ipostazele incendiare, însă de data aceasta a reușit să topească inimile urmăritorilor săi de pe Instagram cu o poză extrem de adorabilă.

Cum arăta Otilia Bilionera în copilărie

Recent, superba artistă a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie remarcabilă de când era doar o fetiță. Postarea a întors toate privirile oamenilor din mediul online și a strâns mai bine de 6 mii de like-uri, semn că Otilia Bilionera este urmărită de foarte multe persoane.

Un lucru este evident, cântăreața era o puștoaică exrem de adorabilă și avea cele mai frumoase trăsături ale feței. Deși timpul a trecut, vedeta nu s-a schimbat prea mult și și-a păstrat finuțele expresii.

Citește și: Otilia Bilionera, surprinsă într-un corset din piele: "Arăți atât de fierbinte". Cât de sexi este artista

Prin intermediul postării sale, Otilia Bilionera a ținut neapărat să le transmită internauților cele mai frumoase cuvinte de ziua copilului.

Nici reacțiile pozitive ale fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia și-au dorit să îi transmită că era un copil extrem de simpatic și să îi ureze o zi superbă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Otilia Bilionera, apariție incendiară într-o ținută care o face să pară dezbrăcată

"Deci erai atât de adorabilă. La mulți ani, copile!" sau "La mulți ani tuturor copiilor! Să ai o zi frumoasă!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au vrut să îi spună cuvinte frumoase.

Otilia Bilionera, invitat special pe scena de la "Te cunosc de undeva!"

Otilia Bilionera a făcut furori cu apariția sa memorabilă din cadrul ediției 13 a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!". Artista a fost a fost invitat special în Gala artiștilor internaționali, și a intrat în scenă cu atitudinea sa de divă, îmbrăcată într-un compleu bej foarte mulat, care i-a pus într-o lumină bună atuurile fizice.

Cântăreața a reușit să facă o atmosferă incendiară și să ridice în picioare jurații, care au fost extrem de impresionați de talentul său. De asemenea, seara a fost una de-a dreptul spetaculoasă, iar telespectatorii au rămas surprinși de timbrul său vocal. Artista a deschis seara așa cum nu se putea mai bine, iar momentul său a fost unul memorabil și neașteptat.

Felicitările și laudele juraților nu s-au lăsat prea mult așteptate, după ce și-a terminat interpretarea senzațională.

“Bravo, ești de admirat pentru ceea ce ai realizat. Ești de admirat și noi ne mândrim cu astfel de artiști care reușesc internațional”, i-a spus atunci Andreea Bălan.

Ultimele știri