Otilia Bilionera, surprinsă într-un corset din piele: "Arăți atât de fierbinte". Cât de sexi este artista

Otilia Bilionera este o aparție incendiară, însă de data aceasta a făcut furori cu trupul său perfect într-un corset din piele.

Otilia Bilionera este o aparție incendiară, însă de data aceasta a făcut furori cu trupul său perfect într-un corset din piele

Instagram / Antena 1

Otilia Bilionera se numără printre cele mai sexi și apreciate artiste. Aceasta face senzație de fiecare dată cu aparițiile sale imprecabile și cu piesele vestimentare provocatoare, însă a dus totul la un alt nivel atunci când a îmbrcăcat un corset din piele, care o făcea extrem de senzuală și ispititoare.

Cum arată Otilia Bilionera într-un corset din piele

De curând, artista a încins atomsfera de pe Instagram și a pus publicul masculin pe jar cu o poză de-a dreptul fierbinte, lucru pe care l-au observat rapid și fanii săi. Se pare că Otilia Bilionera a apelat la o ținută care îi scoate în evidneță atuurile fizice și o face foarte sexi.

Citește și: Iluzia optică în care Otilia Bilionera pare pe jumătate dezbrăcată. Cum s-a fotografiat artista

Corsetul din piele, fusta mini și dresul transparent au lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului, în special talia de vispe, decolteul amplu și picioarele subțiri. De asemenea, machiajul discret și coafura senzațională nu au lipsit din peisaj și au completat perfect piesele vestimentare.

Otilia Bilionera este o persoană apreciată și îndrăgită de foarte multe persoane, lucru evident din numărul de aprecieri pe care le-a strâns la poză.

Nici reacțiile pozitive ale fanilor săi nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie extrem de frumoasă, iar formele sale apetisante sunt spectaculoase.

"Wow, Otilia!!! ești atât de sexi și frumoasă. Îți ador pozele!" sau "Ești artista mea preferată! Arăți atât de fierbinte!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cuvinte frumoase și laude pentru modul în care arată.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Otilia Bilionera, apariție incendiară într-o ținută care o face să pară dezbrăcată

Un lucru este evident, artista se mândrește cu un trup de zeiță și cu cele mai superbe forme. La cei 28 de ani, Otilia Brumă, cunoscută pe numele de scenă Otilia Bilionera, face spectacol cu aspecul fizic și look-ul deosebit.

În anul 2014 cântăreața a câștigat premiul de „Cel mai celebru artist al anului în Turcia”, premiul fiind înmânat de ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertas. Acum piesa care a consacrat-o are aproape 1 miliard de vizualizări pe YouToube.

Otilia Bilionera a fost invitată la "Te cunosc de undeva!"

Otilia Bilionera a fost invitată la "Te cunosc de undeva!", în Gala artiștilor internaționali, și a intrat în scenă cu atitudinea sa de divă, îmbrăcată într-un compleu bej foarte mulat, care i-a pus într-o lumină bună atuurile fizice.

De asemenea, seara a fost una de-a dreptul spetaculoasă, iar telespectatorii au rămas surprinși de timbrul său vocal. Artista a deschis seara așa cum nu se putea mai bine, iar momentul său a fost unul memorabil și neașteptat.

Felicitările și laudele juraților nu s-au lăsat prea mult așteptate, după ce și-a terminat interpretarea senzațională.

“Bravo, ești de admirat pentru cee ace ai realizat. Ești de admirat și noi ne mândrim cu astfel de artiști care reușesc internațional”, i-a spus atunci Andreea Bălan.

Ultimele știri