Ruxandra Luca se mândrește cu o mamă deosebit de frumoasă. Cum arată cea mai importantă femeie din viața ei:"Așa mamă, așa fiică!"

Ruxandra Luca este o figură care apare des pe micile ecrane ale telespectatorilor, însă foarte puțini au avut ocazia să îi vadă mama.

Ruxandra Luca este o figură care apare des pe micile ecrane ale telespectatorilor, însă foarte puțini au avut ocazia să îi vadă mama

Instagram

Ruxandra Luca impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile din cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani". Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și oferă cele mai bune sfaturi părinților.

Superba brunetă își ține la curent comunitatea de prieteni cu cele mai importante evenimente din viața sa. De asemenea, își încântă cei 66 mii de urmăritori de pe Instagram cu cele mai adorabile imagini alături de familia sa.

Ruxandra Luca este mamă a trei micuții și este mai mândră ca niciodată de acest lucru. Chiar dacă surprinde de fiecare dată cu postările sale simpatice, de data aceasta a atras toată atenția cu o poză alături de mama ei.

Cum arată mama Ruxandrei Luca

De curând, bloggerița a publicat pe contul de Instagram o imagie alături de cea mai importantă femeie din viața ei, mama. Ruxandra Luca nu și-a obișnuit prietenii virtuali cu astfel de poze, însă postarea a fost o adevărată surpriză pentru cei care o apreciază.

Se pare că acum s-a aflat de la cine a moștenit frumusețea răpitoare. Mama vedetei este superbă și se mândrește cu cele mai spectaculoase trăsături ale feței.

Citește și: Cine e și cum arată mama Gabrielei Prisăcariu. De la cine moștenit soția lui Dani Oțil frumoasele trăsături

De asemenea, Ruxandra Luca a transmis și un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei de 1 iunie, care a înduioșat inima internauților.

"Eu și mama ❤️ Se apropie 1 iunie, iar eu tot copilul mamei mă simt, deși sunt capră mare deja, vorba ei. 😄 Chiar, voi, copii de toate vârstele, ce faceți de 1 iunie? Noi tare ne-am dori să dăm din nou o fugă la mare.", a adăugat Ruxandra Luca la descrierea posării cu mama sa.

Imaginea a strâns 2 mii de aprecieri și foarte multe cuvinte frumoase. Prietenii virtuali au ținut neapărat să îi transmită cele mai frumoase cuvinte.

"Cât de frumoase sunteți!❤️" sau "Gena își spune cuvântul! Așa mamă, așa fiică! Două frumoase!🤗🌹👍", au fost doar câteva dintre comentariile oameilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude.

Ruxandra Luca, mândră de familia sa

Vedeta se laudă de câte ori are ocazia cu soțul ei, dar și cu cei tri micuți. Ruxandra Luca este mamă a doi băieți și a unei fetițe minunate, Albert , Aris și micuța Ava. Aceasta nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente petrecute în familie, drept dovadă stau pozele sale de pe Instagram.

Citește și: Cum arată mama Elenei Gheorghe. Mărioara Man Gheorghe este o cântăreață superbă

"Ieri, pe vremea asta, lăsam băieții acasă și plecam la spital cu Ava în burtă, ca să mă întorc cu ea în brațe. Doar ca n-a fost ieri, deși pare așa, a fost acum un an. 1 an fără o zi de când Ava lumină, liniște și bucurie a apărut în viața noastră. Și de când sunt mamă de 3.", a scris bloggerița la o imagine cu superba ei familie.

Ultimele știri