Căutare Live

Paige Bauer, o fostă veterană a Forțelor Aeriene, și-a dat demisia pentru un job pe care puține femei ar avea curajul să-l facă

Paige Bauer lucrează de acasă, nu are nicio obligație și câștigă zeci de mii dintr-o activitate pe care puține femei ar putea să o facă.

Paige Bauer

Profimedia

Paige Bauer, în vârstă de 30 de ani, din Birmingham, Alabama, este o fostă veterană a Forțelor Aeriene American, care și-a lansat o pagină de OnlyFans în februarie 2020 și câștigă extrem de mulți bani. Acesta lucra ca asistentă de veterinar și „abia își putea plăti chiria”, până când a încheiat orice legătură cu jobul care nu o ajuta să trăiască așa cum își dorea.

Paige a încasat 1,3 milioane de dolari doar în primul ei an din pozele deochiate pe care le încarcă pe platofrma online.

Într-o săptămână, contul ei a crescut de la 22.000 de fani la un milion, ceea ce a sporit și veniturile din platforma OnlyFans.

Citește și: Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO

Ce este platforma OnlyFans și de ce își deschid tot mai mulți oameni cont acolo

OnlyFans este o platformă similară Instagramului, unde utilizatorii trebuie să plătească pentru a vedea fotografii și videoclipuri intime publicate de vedete sau oameni obișnuiți.

OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care oricine poate face bani. Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Citește și: Este mamă, a rămas fără bani și și-a ales un job de acasă pe care nu oricine îl poate face. Din ce câștigă 1 milion de dolari

Lansată în 2016, platforma se adresează utilizatorilor majori. Pentru a putea accesa conținutul nerecomandat minorilor, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care variază ca preț în funcție de limita aleasă de creatorul de conținut.

OnlyFans permite oamenilor să comunice prin mesaje private plătite, dar creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

Citește și: Viața din Italia a Biancăi Khalifa. Ce a trait în străinătate blonda care a venit acoperită doar de măști iUmor

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari. Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

Fotografii sunt mereu pe urmele lui. Alex Rodriguez, slăbire dramatică după despărțirea de JLo... Vlad Drăgulin se mândrește cu cea mai importantă femeie din viața lui. Cum arată mama actorului...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x