Căutare Live

Pe el îl știe toată lumea, dar puțini știu cum arată fratele lui Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii

În urmă cu puțin timp, Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, l-a botezat pe cel de-al treilea băiețel al său, Adrian, și a avut o petrecere cu câteva persoane apropiate.

În urmă cu puțin timp, Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, l-a botezat pe cel de-al treilea băiețel al său, Adrian, și a avut o petrecere cu câteva persoane apropiate.

Antena 1/Instagram

Radu Vâlcan și frumoasa lui soție, Adela Popescu, au făcut o petrecere restrânsă, cu oameni dragi, pentru a sărbători botezul micuțului lor, Adrian. Cei doi și-au creștinat cel de-al treilea băiețel și au avut o petrecere tematică, cu purceluși dintr-o poveste pentru copii.

Printre invitați s-au numărat rudele apropiate, dar și prieteni cunoscuți, precum Cristina Ciobănașu, actrița din Adela, Răzvan Fodor împreună cu soția lui, Irina Fodor, prezentatoarea de la Chefi fără limite, iar nașa micuțului a fost Ioana Scărlătescu, prezentatoarea buletinului meteo de la Observator.

Cine e și cum arată acum fratele lui Radu Vâlcan

Atât invitații, cât și Radu și Adela s-au distrat foarte tare la petrecerea micuțului lor și dovadă stau fotografiile și filmările care au apărut pe Instagram.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a mâncat la un restaurant plutitor. Imaginile inedite pe care le-a filmat prezentatorul tv

Printre rudele apropiate care au luat parte la evenimentul de creștinare al lui Adrian s-a numărat și fratele lui Radu Vâlcan, Cristian Vâlcan. Prezentatorul de la Insula Iubirii a postat o poză cu fratele lui pe Insta Story, care pusese o fotografie de la sală, semn că asta a fost prima activitate de care a simțit că are nevoie după botezul nepotului său.

Cristian seamănă foarte bine cu Radu Vâlcan, dar e cu 10 ani mai mic decât îndrăgitul prezentator TV, potrivit Spynews. Când vine vorba de fizic, Cristian are mereu grijă de aspectul său și muncește din greu la sală pentru a arăta impecabil.

Cristian Vâlcan este editor de imagine la o casă de producție. Dacă Radu Vâlcan e mereu în lumina reflectoarelor, Cristian este cel care lucrează în spatele camerelor de filmat.

La cei 34 de ani ai săi, Cristian face furori în mediul online și e mereu acompaniat de domnișoare superbe. Acest lucru dovedește că pe plan amoros Cristian nu duce lipsă de atenție.

Se pare că fratele prezentatorului TV este adeptul unui stil de viața sănătos și activ, lucru evident din postările sale, majoritatea dintre acestea fiind din sala de fitness, locul în care își petrece o mare parte a timpului.

Cine e nașa lui Adrian, fiul cel mic al lui Radu Vâlcan

Micuțul Adrian a avut un botez discret, dar foarte frumos, iar de asta au avut grijă părinții săi. În plus, Radu Vâlcan și soția lui au avut grijă să-i pun micuțului și niște nași minunați, foarte apropiați de familia lor.

Citește și: Radu Vâlcan și-a botezat cel de-al treilea copil, iar soția lui a fost cea care a ales tematica petrecerii. Ce surprize au avut

La doar patru zile de la evenimentul important, Ioana Scărlătescu, verișoara Adelei Popescu, le-a dezvăluit prietenilor săi de pe Instagram că este fericita nașă a lui Adrian, băiețelul celor doi prezentatori TV.

Se pare că Radu Vâlcan și soția lui și-au dorit ca nașii celui de-al treilea fiu al lor să fie din familie, iar prezentatorea rubricii meteo de la Antena 1 a acceptat cu drag propunerea verișoarei sale.

Andreea Marin, imagine rară cu Violeta și Radu Ștefan Bănică. Cum arată acum fiica „zânei” și cum a fost surprinsă cu fr... Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au lăsat filmați ca doi îndrăgostiți, pe străduțele din Grecia. Cum au reacționat fanii...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x