Pepe a lansat o piesă cu fiica lui, Rosa. Cum sună melodia și ce videoclip emoționant au realizat împreună

Pepe a lansat o piesă alături de fiica sa, Rosa, iar versurile și muzica au fost realizate chiar de artist. Micuța a apărut în clipul piesei în cel mai emoțioannt mod, în brațele tatălui.

Pepe a lansat o melodie alături de fiica sa, Rosa. Versurile piesei și videoclipul au emoționat pe toată lumea

Antena 1/ Instagram

Pepe a lansat cea mai importantă piesă din cariera lui. Artistul a împărtășit cu fanii săi melodia „Iubesc”, iar aceștia au fost bucuroși să o asculte pe fundal chiar pe fiica acestuia, Rosa.

Pepe, prima melodie în care cântă alături de Rosa, fiica lui. Cât de frumoase sunt versurile piesei

Pepe a lansat melodia "Iubesc", cea mai importantă piesă a sa din carieră de până acum. Cu siguranţă este colaborarea cea mai de preţ pentru artist fiindcă Rosa, fiica cea mică interpretează alături de el refrenul piesei şi acest lucru aduce cu sine un pachet colosal de emoţii şi trăiri şi acea împlinire pe care orice artist o caută sau şi-ar dori să o aibă.

Citește și: Pepe, fotografiat la piscină cu fata lui cea mare, Maria. Imaginea emoționantă cu momentul tată-fiică. Cât de mult îi seamănă

"Nu ştiu dacă pot exprima în cuvinte întru totul ceea ce simt fiindcă îmi este greu să descriu sentimentele avute în timp ce lucram la această piesă. Sunt convins că vor veni multe altele de aici încolo "mai bune" sau "mai frumoase" decât tot ceea ce am creat până în acest moment, poate, însă eu pe aceasta o "IUBESC" şi este de la sine înţeles de ce. Este acel punct al carierei pe care chiar dacă nu îl verbalizezi, ţi-l doreşti, tânjeşti după el şi eu am reuşit.Şi mă bucur că feedbackul este pe masura importanţei piesei, momentului pentru mine" spune Pepe despre piesă.

Cât priveşte partea din spatele lucrurilor, de parcă nu s-ar simţi de la primele cadre, Dan Petcan este vinovatul de serviciu pentru tabloul creat pentru acest proiect. Le Chateau, Castelul din Inima Bucureştiului a fost pentru o zi platou de filmare şi din punctul acesta de vedere nici că se putea o altă locaţie mai potrivită. Denisa Ispir şi Dima Mihai sunt actorii principali ai naraţiunii paralele povestind perfect, s-ar putea spune, ceea ce a creionat Ioana Macarie.

Citește și: Fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă a ajuns la spital în urma unei accidentări. Cum se simte Rosa și ce a pățit

În partea muzicală, Pepe semnează compoziţia şi versurile, "Iubesc" fiind o nouă producţie făcută în colaborare cu Omar Secada Dihigo cel care a reuşit mixul perfect între tot ceea ce înseamnă pasiunea aceea fierbinte din flamenco.

Pepe a fost prezent în această dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani unde a interpretat piesa „Iubesc”, melodie în care a cântat alături de fiica sa, Rosa.

Fetițele Ralucăi Pastramă cu Pepe, Maria şi Rosa Alexandra sunt pline de viaţă, deştepte şi au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Maria a împlinit pe 15 august 9 ani, iar mezina familiei care, de curând, și-a fracturat brațul, Rosa Alexandra, are deja 5 anișori. Maria s-a născut chiar de Sfânta Maria, iar sora ei, Rosa, a venit pe lume chiar de Florii. Pepe și Raluca Pastramă au custodie comună, după divorț și împreună își cresc cele două fetițe.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri