Pepe, peripeții la aniversarea celor 41 de ani! Artistul a avut parte de o zi de naștere neobișnuită! |Video

Pepe împlinește pe data de douăzeci iulie, vârsta de patruzeci și unu de ani. Artistul și-a sărbătorit deja ziua, dar aniversarea a fost cu peripeții.

Anul acesta artistul a petrecut doar cu prietenii apropiați și cu familia.

În curtea casei sale, într-un cadru amenajat special pentru o mică petrecere, cu băutri fine și mâncare pe alese, așa și-a dorit artistul să își aștepte invitații. Din păcate, planurile sale au fost date peste cap de vreme ploioasă, care nu l-a lășat să petreacă în voie sub cerul liber.

Laurette a pus bărbații pe jar, într-o ținută extrem de provocatoare, care-i scotea sânii în evidență! "Îmi doresc să mă recăsătoresc! | Video

Pepe, aniversare neobișnuită

Pepe, peripeții la aniversarea celor 41 de ani! Artistul a avut parte de o zi de naștere neobișnuită! |Video

Când totul era pregătit, doar invitații mai trebuiau să sosească, familia fiindu-i deja alături, o ploaie torențială a început, duminica, în București, atunci când a avut loc petrecerea aniversară a artistului..

”Pregătiți pentru ziua mea. Cine mă iubește să vină. Am pregătit pentru voi tot ce vreți și ce nu vreți”, a spus Pepe, atunci când ploaia a început și i-a stricat petrecerea din curte.

Cum și-a petrecut weekend-ul, Dani Oțil! Matinalul și-a făcut prieteni noi, apoi s-a relaxat admirându-și iubita cum calcă rufe | Video

Ulterior, artistul a comandat corturi și umbrele, iar petrecerea nu s-a încheiat până în zori, motiv pentru care, sărbătoritul a ținut să le mulțumească celor prezenți, chiar și pe o asemenea ploaie torențială.

”Asta înseamnă să te iubească oamenii, Bă, vă iubesc, bă. Uite-i, mă”, a adăugat săbătoritul zilei pe contul său de Instagram.

"Reactoarele 3 și 4" s-au reunit! Ce mai fac Bontea și Fodor? În curând îi veți revedea la Antena 1! | Foto

Pepe lansează cel mai nou single al lui" Inima mea" pe canalul sau de youtube. Artsitul a intrat in direct la Observator, unde a dat mai multe detalii si a vorbit depsre proiectele lui, dar și despre aniversarea pe care a sărbătorit-o aseară.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai jos, difuzat la Observator.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Catine.ro
Ultimele știri