Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Cum și-a petrecut weekend-ul, Dani Oțil! Matinalul și-a făcut prieteni noi, apoi s-a relaxat admirându-și iubita cum calcă rufe | Video

Dani Oțil a avut parte de un weekend pe placul lui. Matinalul și-a făcut prieteni noi, apoi s-a relaxat, admirând-o pe Gabriela, care călca rufe.

Celebrul prezentator de la Neatza a avut parte de un weekend plin. După ce a participat la filmările pentru X Factor, celebrul prezentator și-a făcut prieteni noi, apoi s-a relaxat în cameră sa, unde a avut parte de o priveliște tare plăcută.

Dani Oțil, realizare incredibilă! Matinalul a bifat o reușită de excepție! "Nu speram la așa ceva!" | VIDEO

Nu mai este niciun secret, faptul că Dani Otil iubește enorm animalele. Drept dovadă stau frecventele postări de pe conturile sale de socializare, unde matinalul își încântă urmăritorii cu fotografii, în care apare alături de animale. De la câini, pisici sau rățuște, celebrul prezentator le hrănește pe toate și le acordă o atenție specială necuvântătoarelor. Se pare că și animăluțele simt bunătatea din inima lui Dani, astfel că, parcă toate trag spre el de parcă l-ar cunoaște de o viață.

Gabriela Prisacariu a atins bronzul perfect! Cum arată iubita lui Dani într-un costum de baie minuscul, care-i scoate în evidentă atuurile! |FOTO

Weekend-ul ce tocmai a trecut, Dani a avut din nou, parte de prieteni necuvântători, ce i-au adus bucurie matinalului, care nu a stat pe gânduri și imediat a luat măsuri, pentru a-i hrăni pe cei trei câțeluși care s-au așezat sub mașina parcată.

Generos din fire, Dănuț s-a "împrietenit" imediat cu cei trei căței, cu care a stat de vorbă și pentru care a "furat" din hrana colegilor, pentru a-i hrăni pe patrupezii blânzi și prietenoși ce i-au dat târcoale.

Dani Oțil le imită pe fetele de la piscină: "Cu chiloții băgați, caută marea" | Video

Filmulețul postat de Dani, pe conturile sale de socializare a stârnit un val de reacții pozitive din partea fanilor, care au apreciat enorm gestul lui Dănuț, pe care îl felicitau si îl încurajeau să îi ia acasă la el, pe cei trei cățeluși, sau cel puțin să le găseasca stăpân.

Dar, weekend-ul nu s-a terminat aici, pentru Dani. Ajuns acasă, obosit după o zi plină s-a relaxat în camera sa de la mansardă, unde a avut parte de cea mai frumoasă priveliște, pe care orice bărbat și-ar dori să o vadă în fața geamului din casă. Momentul relaxarii și priveliștea din fața lui Dani, nu a putut trece neobservată. A fost atât de plăcută, încât prezentatorul de la Neatza a tinut șă împărtășească cu admiratorii și acest moment de respiro pentru el, dar nu și pentru frumoasa lui iubită Gabriela, care trudea de zor la călcatul rufelor.

Dani Oțil și-a șocat fanii! Are palmele pline de răni și bășici! Ce a pățit prezentatorul de la Neatza!

Bineînțeles că, internauții s-au bucurat și ei de acest view oferit și l-au asaltat pe Dani cu întrebări și comentarii care cu siguranță l-au binedispus, citindu-le.

"Ai găsit si tu o fata de casă! 👏/Faină priveliștea,/Ce marca ii calcatorul 😊 ?/adevaratata...minunata poza"., au fost câteva dintre comentariile fanilor.

#roomwithaview 😉

O postare distribuită de dani otil (@daniotil) pe

Recomandari