Pippa Middleton, sora ducesei Kate, este însărcinată cu al doilea copil

Sora lui Kate, Pippa Middleton, și James Matthews se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, la doi ani distanță de la nașterea primului lor copil, Arthur Michael William.

Sora lui Kate, Pippa Middleton, și James Matthews se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară

Profimediaimages.ro

Noul bebeluș va fi al cincilea nepot al părinților lui Kate și William, care sunt deja bunicii lui Arthur și ai celor trei copii ai Prințului William și ducesei de Cambridge, George, Charlotte și Louis.

Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit în 2017

Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit în mai 2017, iar micuții George și Charlotte au fost cavaler, respectiv domnișoară de onoare la ceremonie.

Pippa a avut, de asemenea, același rol la nunta lui Kate Middleton, care a avut loc în aprilie 2011.

Citește și: Detalii surprinzătoare despre membrii Familiei Regale britanice. De ce nu au voie să dea autografe

La scurt timp după nuntă, Pippa anunța că este însărcinată cu primul copil al perechii.

Anunțul era făcut în rubrica de fitness a revistei Waitrose Weekend în iunir 2018, unde vorbea despre importanța sportului în timpul sarcinii.

”Am observat că corpul meu se schimbă, dar prin exerciții simt că devine mai puternic.”, spunea ea.

Cine este James Matthews, soțul Pippei Middleton

Fostul pilot de curse profesionist, James, este fiul lui David Matthews și al artistei Jane Matthews. Cuplul deține hotelul de cinci stele Eden Rock din St. Barts, unde ducii de Cambridge au sărbătorit Crăciunul în 2019.

Fratele mai mic al soțului lui Pippa este fostul star din ”Made in Chelsea”, Spencer Matthews.

Citește și: Poze extrem de rare cu Familia Regala în lacrimi. Ipostazele în care Kate Middleton sau Prințesa Diana nu au vrut să fie surprinse

James este un om de afaceri potent, dovadă fiind și locuința lor. James și Pippa stau într-un conac de 17 milioane de lire sterline din vestul Londrei, iar sora lui Kate este adesea văzută plimbându-se prin Capitală cu Arthur.

Înainte de a deveni ducesa de Cambridge, Kate împărțea un apartament cu Pippa, pe care Carole și Michael Middleton îl cumpărase pentru fiicele lor. Ei l-au achiziționat cu 780.000 de lire sterline în 2002 și l-au vândut cu 1,88 milioane de lire sterline în septembrie 2019.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri